Πολιτική

Ακης Σκέρτσος: Ναι σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη

Ακης Σκέρτσος: Ναι σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

 Νέα διάσταση στο τι εννοεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, όπως επίσης και η πρόσκληση να ψηφίσουν ΝΔ που απηύθυνε στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, δίνει ο Άκης Σκέρτσος  .

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Άκης Σκέρτσος κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν μπορεί να συζητήσει με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη και συγκεκριμένα κλήθηκε να απαντήσει «εάν υπάρχει και άλλο ΠΑΣΟΚ, καλύτερο που αυτό θέλει η ΝΔ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα στηριχθεί μόνο στις ψήφους των βουλευτών που έχουν εκλεγεί με τη ΝΔ, απαντώντας έτσι στο εάν θα στηριχθεί σε τυχόν διαρροές βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ ή από άλλο κόμμα για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

Παράλληλα, όμως, ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη και ο κ. Ανδρουλάκης έχει θέσει κάποιες πολύ αυστηρές κόκκινες γραμμές που απαγορεύουν τη συζήτηση και τη συνεργασία με τον πρωθυπουργό τον ίδιο». Συμπληρώνοντας ότι: «Υπάρχει ένας κόσμος του ΠΑΣΟΚ που πιστεύει και υποστηρίζει, θέλει να δει ευρύτερες συναινέσειςΕμείς απευθυνόμαστε σε αυτόν τον κόσμο που είναι με την Ελλάδα της δημοκρατίας και της προόδου».

Σε νέα ερώτηση που δέχθηκε για το εάν η ΝΔ θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ χωρίς τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Άκης Σκέρτσος δεν απάντησε, αναφέροντας μόνον τα εξής: «Επιδιώκουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, αυτοδύναμη ΝΔ. Η χώρα έχει ανάγκη σταθερό χέρι στο τιμόνι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X