Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας για Ροδόπη και Ντόρα Μπακογιάννη: Για ευαίσθητα εθνικά θέματα παίζουν με λογικές Μαφίας

Αλέξης Τσίπρας για Ροδόπη και Ντόρα Μπακογιάννη: Για ευαίσθητα εθνικά θέματα παίζουν με λογικές Μαφίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε για την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο TRT και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο, κάνοντας λόγο για «λογικές Μαφίας».

Ερωτηθείς για την συζήτηση των τελευταίων ημερών σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ροδόπη, ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην κα Μπακογιάννη λέγοντας ότι πήγε στην Ροδόπη και απείλησε την μειονότητα. «Αν δεν ψηφίσετε ΝΔ θα περάσετε δύσκολα, τους είπε. Αυτές είναι λογικές Μαφίας. Λυπάμαι γι’ αυτή την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη έκφραση για να τοποθετηθώ» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε επίσης ότι «μια αθλιότητα βλέπουμε αυτές τις μέρες από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ. Παίζει με ευαίσθητα εθνικά μας θέματα. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι 49 χρονών, 49 χρόνια πάντοτε οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας στη Ροδόπη επιλέγουν με τα δικά τους κριτήρια κάποιους μουσουλμάνους απ’ όλα τα κόμματα. Όταν επέλεγαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν υπήρχε πρόβλημα; Τώρα που επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει πρόβλημα; Και είναι ντροπή για 10 – 15.000 ψήφους να δημιουργούνται εντάσεις, που πλήττουν τη σταθερότητα και την κοινωνική ειρήνη σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X