Παρασκήνιο

Αλέξης Τσίπρας: Μοίρασε… ξυδάκι με αυτή τη φωτογραφία σε δεξιά, ακροδεξιά και φασιστοειδή τρολ

Αλέξης Τσίπρας: Μοίρασε… ξυδάκι με αυτή τη φωτογραφία σε δεξιά, ακροδεξιά και φασιστοειδή τρολ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν η πρώτη φορά στη συγκέντρωση για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που συμμετείχε και μπλοκ του Black Lives Matters και ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή του.

Ξένοι που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας και που – και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό – θα υποστούν και εκείνοι τις εκτρωματικές προβλέψεις του εργασιακού νομοσχεδίου όντας εκ των πραγμάτων περισσότερο ευάλωτοι απέναντι στους εργοδότες, έδωσαν το «παρών» ενώνοντας τη φωνή τους με τους δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Ράπισμα» κατά του εργασιακού μεσαίωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε σέλφι, κινήσεις που προκάλεσε delirium tremens στα δεξιά, ακροδεξιά και φασιστοειδή τρολ που έσπευσαν να ρίξουν τον οχετό τους στα social media.

Αλέξης Τσίπρας

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ασφαλώς και δεν προκαλεί εντύπωση το ακροδεξιό κρεσέντο κατά του Αλέξη Τσίπρα. Είναι και αυτό ένα δείγμα του πανικού των ακραία συντηρητικών και φασιστοειδών που παρακολουθούν αποσβολωμένοι την καθολική αντίδραση του κόσμου της εργασίας στην επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X