Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Τοποθετείται στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Αλέξης Τσίπρας: Τοποθετείται στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τοποθετεί τον Αλέξη Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ αναπληρωματικό μέλος θα είναι η Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιλογή του ίδιου του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία έχει ανακοινωθεί από τους συνεργάτες του εδώ και εβδομάδες τόσο στον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο όσο και στον γραμματέα ΚΟ Διονύση Καλαματιανό.

Συνεπώς, δεν πρόκειται για κάποια απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στεφάνου Κασσελάκη, γι’ αυτό άλλωστε και δεν είχε συζητηθεί  στη χθεσινή τους συνάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης εξέπεμψαν το μήνυμα της ενότητας και συντροφικότητας για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

«Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική, πρέπει να ξέρεις, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Τα γνωρίζεις πολύ καλά. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA» ανέφερε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή.

Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε από την μεριά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει» τόνισε, προσθέτοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών, όλων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή στον προοδευτικό χώρο. Τον τιμώ, είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει. Ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X