Πολιτική

Αμοιβή Γκρίνμπεργκ: Κυριαρχεί ο νόμος της σιωπής…

Αμοιβή Γκρίνμπεργκ: Κυριαρχεί ο νόμος της σιωπής…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όσες φορές και να ρωτηθεί το Μαξίμου για το ύψος της αμοιβής του Αμερικανού επικοινωνιολόγου Στάνλεϋ Γκρίνμπεργκ, καθώς και για το ποιος τον πληρώνει, αν δηλαδή τα χρήματα τα δίνει η Ν.Δ. ή το ελληνικό δημόσιο, δεν πρόκειται να λάβει καμία σαφή απάντηση. Και κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Έτσι και σήμερα (Τρίτη 19 Μαρτίου) σε γενικές διατυπώσεις προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την ερώτηση του documentonews, σχετικά με τον τρόπο πληρωμής του Στάνλεϋ Γκρίνμπεργκ και της μεγάλης επικοινωνιακής ομάδας και που πλαισιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός συνεργατών που δικαιούται ο εκάστοτε πρωθυπουργός και μάλιστα συνολικά ο αριθμός των συνεργατών σε υπουργεία υφυπουργεία, γενικές γραμματείες έχει μειωθεί σε σχέση με προηγούμενες εποχές, παρά την αντίθετη προπαγάνδα που έχει κατά καιρούς ακουστεί».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «από εκεί και πέρα υπάρχει αντίστοιχη επικοινωνιακή ομάδα και για τη Νέα Δημοκρατία. Όλα αυτά αναρτώνται κάθε χρόνο. Από τα επίσημα στοιχεία, εννοώ τον ισολογισμό των κομμάτων.

Ο κάθε συνεργάτης, είτε ανήκει στην επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού, είτε ανήκει στην επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πληρώνεται όπως προβλέπει ο νόμος με βάση τις υπηρεσίες που παρέχει.

Κάποιοι προσπαθούν να βρουν και σε αυτό φαντάσματα. Γιατί ξέρετε κάποιοι θεωρούν ότι η πολιτική αποτυχία, οφείλεται στην επικοινωνία».

 

Μαξίμου Γκρίνμπεργκ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X