Media

«Ανέμελο» εσπρεσάκι στο Da Capo για τον Μητσοτάκη ενώ η χώρα «γονατίζει»

«Ανέμελο» εσπρεσάκι στο Da Capo για τον Μητσοτάκη ενώ η χώρα «γονατίζει»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Α, για μισό λεπτό. Αυτό ακριβώς έχουμε. Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με δυο συμπολίτες μας νεκρούς από την κακοκαιρία. Με την χώρα κομμένη στα δύο, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, αντί να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την εθνική οδό, αποφάσισαν να την… κλείσουν!

Όμως… πάμε καλά! Το «άριστο» εκχιονιστικό του επιτελικού κράτους έκανε την δουλειά του στην… δύσβατη περιοχή του Κολωνακίου.

Εκεί δηλαδή που βρέθηκε κι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εν μέσω τόσων και τόσων προβλημάτων που έχει προκαλέσει στη χώρα η κακοκαιρία Μήδεια, βρήκε το χρόνο για να πάει στο Da Capo και να πάρει τον καφέ του και μάλιστα να συναντήσει δύο δημοσιογράφους!

Ποιοι… πρεσάρουν τον Μητσοτάκη για εκλογές στις 13 Ιουνίου;

Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε απ’ όλους ν’ αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις! Κι όμως, ο πρωθυπουργός πριν τη σύσκεψη που έγινε, στις 11.00, στην Πολιτική Προστασία πέρασε από το στέκι του, στο Κολωνάκι, για να πάρει το εσπρεσάκι του. Εκεί συνάντησε (τυχαία;) τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Παραπολιτικά 90,1», Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το… ανέμελο εσπρεσάκι στο Κολωνάκι

Ο εξοργισμένος Προβοκάτορας…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X