Επιλογές

Απασφάλισε ξανά ο Φίλης κατά της ΕΡΤ και του Καμμένου

Απασφάλισε ξανά ο Φίλης κατά της ΕΡΤ και του Καμμένου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Φίλης για άλλη μία φορά αυτή τη φορά από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατακεραύνωσε την ΕΡΤ, αλλά και τον Πάνο Καμμένο για όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό για το Plan B και τις αμερικανικές βάσεις.

Αναφορικά με τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, χαρακτήρισε ορθή την απόφαση της συνεργασίας μαζί του, ωστόσο, όπως είπε, τώρα επιχειρεί να παίξει ρόλο Σαλβίνι (ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ) και άρα -κατέληξε ο Ν. Φίλης- ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει τα μέτρα του για την ολοκλήρωση του προγράμματός του χωρίς εμπόδια.

«Δυστυχώς βλέπω ότι ο Καμμένος, θα απογοητευτεί βέβαια, θεωρεί ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητεύει όμως. Είναι καρικατούρα…», είπε ο πρώην υπουργός.

Κεραυνοί και για την ΕΡΤ

Ο Νίκος Φίλης μίλησε για την ΕΡΤ και δεν έκρυψε την ανησυχία του μήπως προκληθεί πολιτική ζημία από το θέμα, ειδικότερα τους χειρισμούς και τις επιλογές προσώπων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Κατά τον πρώην υπουργό, η κατάσταση στην ΕΡΤ, που… «κοχλάζει» όπως είπε, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά. Σας θυμίζω πως ο Σαμαράς έπεσε και από την ΕΡΤ που την έκλεισε δεν είναι δευτερεύον θέμα αυτό, δεν είναι παρανυχίδα. Είναι κρίσιμο θέμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X