Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Παραδόθηκε ο Κασιδιάρης! Σόου Μιχαλολιάκου στις κάμερες (video)

Χρυσή Αυγή: Παραδόθηκε ο Κασιδιάρης! Σόου Μιχαλολιάκου στις κάμερες (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς ο eretikos.gr, ήταν θέμα χρόνου να ανακοινώσει το Δικαστήριο την απόφασή του για τις αναστολές… όπερ και εγένετο! Έτσι, στη φυλακή οδηγούνται ο Μιχαλολιάκος και όλο το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Αναστολή παίρνουν μόνο όσοι είχαν ελαφρυντικά.

Αναστολή δόθηκε σε Αρβανίτη, Μπούκουρα, Κουκούτση, Αλεξόπουλο και Ζαρούλια από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Στη φυλακή δεν θα πάνε επίσης οι: Σκάλκος, Δήμου, Μαρίας, Παπαδόπουλος, Αντωνακόπουλος, Καστρινός, Δασκαλάκης.

Σε ό,τι αφορά στις αναστολές στους Αρβανίτη, Αλεξόπουλο, Ζαρούλια και Κουκούτση επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ και της ενφάνισης σε ΑΤ της περιοχής τους.

Παραδόθηκε ο Κασιδιάρης!

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη, που παραδόθηκε στο Α.Τ. της περιοχής του σειρά πήρε ο Γιώργος Πατέλης, ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, που επίσης παραδόθηκε.

Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης!

Εν τω μεταξύ ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει… ηρωικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως πάει φυλακή για τις ιδέες του (!) και τονίζοντας πως η Ιστορία θα τον δικαιώσει.

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/287878625015994/videos/355534285685116/

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X