Πολιτική

Δεύτερο καρφί Τράγκα σε Μητσοτάκη μέσω Μαρέβας

Δεύτερο καρφί Τράγκα σε Μητσοτάκη μέσω Μαρέβας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα το πούμε ανοιχτά. Ο Γιώργος Τράγκας γνωρίζει πολύ καλά να σφάζει με το μπαμπάκι. Είναι μετρ, ο κοσμήτορας, ο πρύτανης του είδους. Οταν δεν χρειάζεται να πει πολλά γνωρίζει άριστα να τα υπονοεί. Πάντως, τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Τράγκας επιτίθεται στον Κυράκο Μητσοτάκη και στην οικογένειά του, όπως είδατε στο άρθρο με τίτλο “Απίστευτα σκληρή και προκλητική επίθεση Τράγκα σε Μητσοτάκη”.

Στο σημείωμα που παραθέτουμε ασχολείται με το δικό του μοναδικό τρόπο μα τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Οχι δεν λέει άσχημα λόγια για τη Μαρέβα. Το αντίθετο. Μόνο ο πίνακας που φιλοτεχνεί αποβαίνει σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι μία πειστική ένδειξη του ταλέντου στην υπαινικτική γραφή που έχει ο Γιώργος Τράγκας.

Αρχίζοντας από τον τίτλο του άρθρου «Ένας ισχυρός άνδρας κρύβει πίσω του μια πολύ ισχυρή γυναίκα» αρχίζει κανείς να υποπτεύεται τι υπονοεί ο αρθρογράφος του crashonline.gr. Γράφει λοιπόν:

Δεν είναι κακό αλλά είναι παράξενο. Ο κος Μητσοτάκης δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τη σύζυγό του Μαρέβα. Την έχει δίπλα του με εναλλασσόμενες τουαλέτες και φορέματα σε κάθε επαφή που κάνει εντός και εκτός χώρας. Δεν υπήρξε πρωθυπουργός στο παρελθόν που να έχει τόσο κοντά του τη σύζυγό του. Εννοούμε στις επίσημες επαφές, πολιτικές, διπλωματικές, οικονομικές κλπ. Είναι όχι μόνο μία αξιοπρεπής εικόνα συζύγου που στηρίζει το σύζυγό της αλλά λόγω συχνότητας θα έλεγε κανείς ότι μετέχει και η ίδια ως πολιτικό πρόσωπο όλων των επαφών του πρωθυπουργού.

Δεν είναι κακό αλλά είναι ασυνήθιστο. Οπωσδήποτε προκαλεί κους κους. Δεν είναι κακό το κους κους αλλά η καθημερινή εικόνα της συζύγου, που φτάνει να είναι μαζί του ακόμη και στις επαφές του με μητροπολίτες είναι σπάνια και κακά τα ψέματα κουβεντιάζεται. Λένε ας πούμε πόσο τον επηρεάζει η κα Μαρέβα στις πολιτικές αποφάσεις; Πόσο βαθιά χώνεται στις οικονομικές επιλογές, στις διεθνείς σχέσεις; Ευνόητο είναι ότι ασχολείται με την στήριξη του συζύγου και τα συμφέροντα της οικογένειας. Η καλή πορεία του είναι ταυτισμένη και με αυτά.

Πάντως είναι αξιοπρεπής, τα ντυσίματα είναι ακριβά και έξυπνα, τα χρώματα φωτίζουν λίγο τα σκοτεινά κοστούμια του κου Μητσοτάκη. Κακά τα ψέματα το κορακί, αυτό που είναι λίγο Πλούτωνας, φέρνει λίγο στο πένθιμο. Επομένως η σύζυγος πραγματικά είναι η άλλη πλευρά του Μεσονυχτίου.

Η κα Μαρέβα είναι παντού. Είναι στα ταξίδια, είναι στο Λευκό Οίκο, είναι στο Μπάκιγχαμ, είναι στο παλάτι του Ριάντ, είναι στα Ηλύσια Πεδία, είναι στο ΝΑΤΟ, είναι στις Βρυξέλλες, είναι στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ενώ είναι παντού καταφέρνει να στηρίζει το σύζυγό της με δικά της μάτια, παντού.


Γ.Τ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X