Επιλογές

Διαπλοκή ΝΔ με Μαρινάκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαπλοκή ΝΔ με Μαρινάκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για διαπλοκή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή του το κυβερνών  κόμμα αναφέρεται στις ευχαριστίες που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ στον Πειραιά και τονίζει: «Οι δημόσιες ευχαριστίες του προέδρου της ΝΔ στον Πειραιά, Ιωάννη Βοϊδονικόλα, προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της ΝΔ, αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Και καταλήγει τονίζοντας ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες «χορηγίες» έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του».

Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας κατά την κοπή της πίτας, ευχαρίστησε «τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον “Πειραιά Νικητή” και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου.»

«Σήμερα έχουμε νέα, μεγάλα γραφεία για να χωρέσουμε όλοι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Είναι ανοιχτά σε όποιον θέλει να στρατευτεί μαζί μας στο στόχο μας. Να φύγει η σημερινή κυβέρνηση η χειρότερη που πέρασε από την Ελλάδα. Και η οποία είναι ένα βήμα πριν αλλάξει και την ιστορία του Έθνους μας, πριν ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας».

«Γι΄ αυτό καλώ εσάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, στα καφενεία… παντού! Να μεταφέρετε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ. Το μήνυμα ότι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει ξανά τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που της αξίζει. Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ θα μείνουν στη σύγχρονη ιστορία ως την πιο μαύρη σελίδα» κατέληξε ο Ιωάννης Βοϊδονικόλας.

Οι αποκαλύψεις του Κοτζιά για τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X