Πολιτική

Εχει πολύ πλάκα: Η κόντρα Αδωνι με Πορτοσάλτε και ο μακαρίτης…Σόιμπλε

Εχει πολύ πλάκα: Η κόντρα Αδωνι με Πορτοσάλτε και ο μακαρίτης…Σόιμπλε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν το περιμέναμε. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Πολύ περισσότερο που έγινε και αυτό. Ποιο; Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Άρης Πορτοσάλτε διαφώνησαν ανοιχτά και μάλιστα αντάλλαξαν αιχμές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατά την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, εξαπέλυσε επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη για τη διαγραφή του προστίμου για τον κορωνοϊό.

 

«Εάν έκανε λάθος η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγγνώμη», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε επιμένοντας ότι είναι εντελώς άδικη η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για εκείνους που πλήρωσαν το πρόστιμο. «Να τους το γυρίσουν πίσω το πρόστιμο», ανέφερε εκφράζοντας τη διαφωνία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας έκανε έκτακτη τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί την απόφασή του.

 

«Σήμερα το πλαίσιο έχει αλλάξει, η οικονομία είναι ανοιχτή, η πανδημία είναι πολύ πιο ήπια, είναι ένα κομμάτι της κανονικότητάς μας και τώρα ο στόχος έχει αλλάξει. Είναι να πείσουμε…» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Άρη Πορτοσάλτε να διακόπτει και να λέει: «Τώρα έχει καταργηθεί το πρόστιμο…».

Τότε ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε ενοχλημένος και είπε: «Μην γίνεσαι Σόιμπλε. Γίνεσαι λίγο Σόιμπλε, τον αείμνηστο. Μην γίνεσαι Σόιμπλε».

«Εε τώρα αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Πήγαμε μακριά. Όχι, μισό λεπτό. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη» απάντησε σε έντονο ύφος ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τα μαζεύει στη συνέχεια.

«Το διαγράφω. Εννοώ μην γινόμαστε υπερβολικοί. Το διαγράφω, μην παρεξηγηθώ».

Το ηχητικό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X