Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν πρόκειται να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν πρόκειται να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έφη Αχτσιόγλου: Την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η Έφη Αχτσιόγλου.

Μια νέα φιλοσοφία ηγεσίας εισηγείται η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, όπως είπε μιλώντας στο OPEN και στους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη. «Προτείνω μια νέα μεθοδολογία και υπογράμμισε ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους» ανέφερε.

Προέταξε την ανάγκη το κόμμα να εργάζεται πιο μεθοδευμένα, πιο συνεγατικά, πιο τεχνοκρατικά.

Το κόμμα πρέπει να έχει κανόνες και ο ηγέτης οφείλει να τους ακολουθεί, υπογράμμισε περαιτέρω.

Σημείωσε πως ο κάθε ανθυποψήφιος της έχει ξεχωριστή διαδρομή.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα και τόνισε πως δεν πρόκειται να τον μιμηθεί.

Το δύσκολο στοίχημα που έχει μπροστά του ο νέος ηγέτης του ΣυΡιζΑ είναι να ανασυγκροτήσει, σημείωσε και συμπλήρωσε: Το κόμμα να εξασφαλίσει τη σταθερότητα να επαναφέρει την επαφή με την κοινωνία, και να δώσει στο ΣυΡιζΑ κυβερνητική προοπτική.

Σε ό,τι αφορά τις φωτιές, σχολίασε πως κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Κάθε καλοκαίρι γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά», δήλωσε για τις φωτιές η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, και συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορεί το μόνο σχέδιο να είναι η εκκένωση, επισήμανε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι παρέλαβε χάος.

«Είναι πολύ δύσκολη η συνθήκη αυτή τη στιγμή. Πρωτίστως για τους ανθρώπους που βρίσκονται στις περιοχές, για την ασφάλειά τους, για τους συγγενείς τους. Είναι μια τεράστια φυσική καταστροφή. Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στους ανθρώπους που επιχειρούν στο πεδίο, που προσπαθούν να βοηθήσουν. Έχουν χαθεί περιουσίες, πολλά ζωάκια, είναι τραγικές καταστάσεις αυτές. Βλέπουμε τι σημαίνει κλιματική κρίση», τόνισε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X