Πολιτική

Εφτά σε παίρνει αριστερά! Γέρνει το δέντρο του Μπακογιάννη στο Σύνταγμα! video

Εφτά σε παίρνει αριστερά! Γέρνει το δέντρο του Μπακογιάννη στο Σύνταγμα! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με έντονη βροχόπτωση και με ένα 3D mapping για πρώτη φορά στο κτίριο της Βουλής, ο δήμος Αθηναίων φώτισε χθες (10.12.2019) το βράδυ το εντυπωσιακό δέντρο στο Σύνταγμα.

Τα ευτράπελα, ωστόσο, απείχαν μόλις λίγες ώρες! Κι αυτό γιατί κανείς (μάλλον) δεν περίμενε πως λίγες ώρες μετά, υπό το… φως της ημέρας, όλοι θα έβλεπαν ότι το 17 μέτρων δέντρο, που ήρθε στην Αθήνα από το Καρπενήσι με… υπογραφή Μπακογιάννη, θα το είχε πάρει λίγο… αριστερά.

Το δέντρο φαίνεται να γέρνει ελαφρώς και η νέα αναποδιά έρχεται να προστεθεί στην γκρίνια και το… ανελέητο τρολάρισμα για τον φωτισμό στη Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και την Πανεπιστημίου!

Δείτε το δέντρο που… γέρνει στο Σύνταγμα

«Βρέξει, χιονίσει, το δέντρο θα φωτίσει»

Με αυτή τη φράση και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το σύνθημα για να ανάψουν τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας χθες το βράδυ.

Χριστούγεννα: «Κόλαση» για τον… πιπεράτο στολισμό στο Μεσολόγγι! video

Είχε προηγηθεί το άκρως εντυπωσιακό 3D mapping πάνω στο κτίριο της Βουλής, με έναν Άγιο Βασίλη να κατεβαίνει από τα παράθυρα, δώρα να… εκτοξεύονται παντού και την αντίστροφη μέτρηση να αποτυπώνεται στο κτίριο του Κοινοβουλίου πριν… πατήσουν το κουμπί για να φωτιστεί το δέντρο.

Ποιος να τους το έλεγε ότι λίγες ώρες μετά θα έπρεπε να το… βαστάνε για να μην πέσει!

Δείτε το video

«Η Αθήνα φέτος είναι πιο φωτεινή και πιο λαμπερή παρά ποτέ, με δεκάδες δρόμους και δεκάδες πλατείες που φωτίζονται για πρώτη φορά», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων και όλους τους δωρητές που έχουν συνδράμει φέτος στον εορταστικό στολισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, ανέβηκαν στη σκηνή αναλαμβάνοντας το μουσικό κομμάτι της βραδιάς, ενώ εμφανίστηκε και η ομάδα κρουστών Batala Atenas. Την εκδήλωση παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X