Επιλογές

Εκλογές 2019: Ζωντανά η τελευταία ομιλία του Τσίπρα στο Σύνταγμα

Εκλογές 2019: Ζωντανά η τελευταία ομιλία του Τσίπρα στο Σύνταγμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκλογές 2019: Προσκλητήριο σε όλους τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες για μαζική συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής και στήριξη των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, απευθύνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του, στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι επόμενες 48 ώρες που μένουν μέχρι το άνοιγμα της κάλπης και οι 60 μέχρι το κλείσιμό τους την Κυριακή το βράδυ είναι κρίσιμες για το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου.

Στόχος, όχι μόνο να μη χαθεί καμιά ψήφος, αλλά και να πειστεί ένα μεγάλο μέρος πολιτών που βρέθηκαν και βρίσκονται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και επέλεξαν την αποχή στις 26 Μαΐου να δώσουν το “παρών” στη μάχη της Κυριακής.

Η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικη Συμμαχία έχει στόχο να πείσει πολίτες που επέλεξαν μικρά κόμματα στις ευρωεκλογές και τα οποία τώρα δεν παίρνουν μέρος, αλλά και πολίτες που επέλεξαν τη διαμαρτυρία με άκυρο ή λευκό, να συστρατευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλο βάρος δίνεται και στους νέους ψηφοφόρους. Οι νέοι από 17 ετών που έχουν πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου σε αυτές και άνω τις εκλογές, όπως είχαν και στις ευρωεκλογές, είναι πάνω από 500.000, για την ακρίβεια 536.920 άτομα, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/2084747354968281/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X