Πολιτική

Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χάσει την ψυχραιμία του – Βρίσκεται σε συνεχή πτώση

Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χάσει την ψυχραιμία του – Βρίσκεται σε συνεχή πτώση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη δημοσκοπική πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αποχώρηση ψηφοφόρων της Ν.Δ. από το κόμμα εξαιτίας του πρωθυπουργού αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και νυν υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη Ευρωβουλή.

Όπως τόνισε στον Αθήνα 9.84 συνομιλώντας με τον Γιώργο Κατσίγιαννη και τον Απόστολο Χονδρόπουλο, από τις κάλπες του Ιουνίου, θα κριθεί ποιο δρόμο θα ακολουθήσει τόσο η Ευρώπη όσο και η χώρα μας.

«Ότι γίνεται στην Ευρώπη μας αφορά απόλυτα. Η μελλοντική σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου είναι κρίσιμη προκειμένου να αποτρέψουμε την παρουσία μεγάλου αριθμού ακροδεξιών βουλευτών από όλες τις χώρες και παράλληλα, ως Ελλάδα να αναδείξουμε έναν ικανό αριθμό προοδευτικών και δημοκρατών Ευρωβουλευτών που θα αγωνιστούν και την Ευρώπη που θέλουμε και για τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων πολιτών», τόνισε.

Παράλληλα, συντάχθηκε με την άποψη του Στέφανου Κασσελάκη ότι «ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη ανατροπή στις Ευρωεκλογές», επισημαίνοντας ότι «επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα κάνει άπαντες να τρίβουν τα μάτια τους».

 

«Είμαι άνθρωπος του μεσαίου χώρου και κατά την αντίληψή μου, η ΝΔ δεν εκφράζει πλέον το μεσαίο χώρο με τον τρόπο που το έκανε ο Κώστας Καραμανλής. Προσωπικά, δεν μπορώ να δράσω σε αυτό το νεοφιλελεύθερο περιβάλλον».

 

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε συνεχή πτώση»

«O Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χάσει την ψυχραιμία του. Η τραγωδία των Τεμπών, όλα τα σκάνδαλα, χρεώνονται από τους πολίτες σε ένα πρόσωπο, σε εκείνον. Οι άνθρωποι που γυρίζουν την πλάτη σε ένα ιστορικό κόμμα όπως είναι η ΝΔ, αποχωρούν λόγω Μητσοτάκη και όσο ο ίδιος μπαίνει μπροστά για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη τους, φεύγουν και άλλοι. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε συνεχή πτώση σε σχέση με το δικό του προφίλ. Γι αυτό, σε όλες τις μετρήσεις υπάρχει ένα ποσοστό απροσδιόριστης ψήφου , μια γκρίζα ζώνη ανθρώπων οι οποίοι δεν σπεύδουν σε άλλα πολιτικά κόμματα, περιμένουν να δουν τι θα γίνει».

«Στόχος μας στις Ευρωεκλογές είναι η μεγάλη ανατροπή»

«Οι δημοσκοπήσεις είναι μια φωτογραφία της στιγμής. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η άποψη του Στέφανου Κασσελάκη ότι στόχος μας στις Ευρωεκλογές είναι η μεγάλη ανατροπή. Δεν κάνουμε επιλογή ψηφοφόρων. Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες, εκτός από αυτούς που ανήκουν συνειδητά στον φασιστικό χώρο. Όλοι οι πολίτες είναι εν δυνάμει ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, οι ψήφοι δεν έρχονται από κόμματα αλλά από ανθρώπους».

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε, διαθέτει ένα αξιόπιστο και προσεκτικά επεξεργασμένο πρόγραμμα, ενιαίο λόγο και συγκεκριμένες προτάσεις για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας που όμως, δεν συζητιούνται πουθενά στα ΜΜΕ. Εμείς, δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια αλλά μια δικαιότερη διανομή των πόρων. Λέμε ”όχι” στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X