Πολιτική

Γιάννης Δραγασάκης: Το αίτημα της αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία

Γιάννης Δραγασάκης: Το αίτημα της αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ και τα όργανά του επιμένουν σε κατασκευασμένα αφηγήματα, ακριβώς γιατί βρίσκονται σε πανικό» τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης απαντώντας στα όσα του καταλογίζουν ότι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του Attica σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης την επομένη των εκλογών.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής είναι η μόνη εγγύηση γι’ αυτό, και η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό της».

«Όλα αυτά ειπώθηκαν απόλυτα καθαρά και αναλυτικά, εκ νέου, και σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή» υπογραμμίζοντας ότι «η “γραμμή” λοιπόν περί δήθεν “διαφωνιών” εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ηττηθεί. Όπως θα ηττηθεί στην κάλπη ο κ. Μητσοτάκης».

Καταλήγοντας, ο Γ. Δραγασάκης επισημαίνει ότι «η ΝΔ είναι απερχόμενη και το βράδυ των πρώτων εκλογών ο μηχανισμός της θα έχει σημαντικότερα ζητήματα να διαχειριστεί στο εσωτερικό της».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προχώρησε σε ανάλογη ανάρτηση-απάντηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Δραγασάκη:

«Το αίτημα αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία. Η νέα προοδευτική πλειοψηφία θα έχει καθήκον να απαλλάξει τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη και τη βαριά κληρονομιά του.

Η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής είναι η μόνη εγγύηση γι’ αυτό, και η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό της.

Όλα αυτά ειπώθηκαν απόλυτα καθαρά και αναλυτικά, εκ νέου, και σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Και πάλι, όμως, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ και τα όργανά του επιμένουν σε κατασκευασμένα αφηγήματα, ακριβώς γιατί βρίσκονται σε πανικό.

Η “γραμμή” λοιπόν περί δήθεν “διαφωνιών” εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ηττηθεί. Όπως θα ηττηθεί στην κάλπη ο κ. Μητσοτάκης.

Η ΝΔ είναι απερχόμενη και το βράδυ των πρώτων εκλογών ο μηχανισμός της θα έχει σημαντικότερα ζητήματα να διαχειριστεί στο εσωτερικό της».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X