Πολιτική

Καρατόμηση του ​διοικητή Νοσοκομείου Καρδίτσας: Το απίστευτο έγγραφο για τον εμβολιασμό

Καρατόμηση του ​διοικητή Νοσοκομείου Καρδίτσας: Το απίστευτο έγγραφο για τον εμβολιασμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το έγγραφο μοιράστηκε στο προσωπικό πριν από τον εμβολιασμό τους σύμφωνα με καταγγελίες. Οι αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το έγγραφο που δημοσιεύει η ΠΟΕΔΗΝ, και με το οποίο φαίνεται ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας ζητά από τους υγειονομικούς να υπογράψουν ότι γνωρίζουν ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει ακόμη και… θανατηφόρες παρενέργειες.

Την παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά το «έγγραφο συναίνεσης» για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Lockdown: Τα 9 ερωτήματα του καθηγητή Κούβελα που υπονοούν παιχνίδια με το εμβόλιο

Ο υπουργός Υγείας έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης  και να αποδοθούν ευθύνες.

Το εν λόγω απαράδεκτο έγγραφο που έδιναν στους υγειονομικούς να υπογράψουν στο νοσοκομείο Καρδίτσας ανακλήθηκε άμεσα.

Κορονοϊός: Αιφνίδιος θάνατος υγειονομικού δύο μέρες αφότου έκανε το εμβόλιο

Όπως αναγραφόταν μεταξύ άλλων στο έγγραφο: «συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό, παρ’ όλο που μέχρι τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη θανατηφόρες».

Μόσιαλος για διοικητή Θριάσιου: “Η δασωλήνωσή του δεν συνδέεται με το εμβόλιο”

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X