Επιλογές

ΚΙΝΑΛ: «Τσουνάμι» με… φόντο τη Novartis! «Αντάρτικο» Καστανίδη

ΚΙΝΑΛ: «Τσουνάμι» με… φόντο τη Novartis! «Αντάρτικο» Καστανίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Φωτιά” έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό με αφορμή το σκάνδαλο Novartis, μετά την εξαίρεση των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ… σφάζονται, ωστόσο και το ΚΙΝΑΛ έχει… φουρτούνες!

Εκεί όπου παρατηρούνται διαφοροποιήσεις αλλά και ενστάσεις. Και συγκεκριμένα με τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος διατύπωσε δημοσίως την έντονη αντίθεσή του στη σχετική απόφαση!

Το ΚΙΝΑΛ και τα… απόνερα της Novartis

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σε δήλωσή του στο documentonews.gr ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, «η Προανακριτική Επιτροπή μπορεί να καλεί ως μάρτυρες όποιους κρίνει ότι θα συνεισφέρουν στη διερεύνηση της υπόθεσης. Όμως, δεν μπορεί να καθορίζεται από την πλειοψηφία της ποιος θα μετέχει στη σύνθεση της Επιτροπής για την Προανακριτική».

ΠΑΣΟΚ: Θα… πυροβολήσει ο Ανδρουλάκης την Φώφη;

«Αλλιώς θα ήταν παραβίαση του κοινοβουλευτικού κανόνα ότι την αποφασιστική αρμοδιότητα για το ποιος εκπροσωπεί μια Κοινοβουλευτική Ομάδα στη σύνθεση μιας επιτροπής την έχει αποκλειστικά η προτείνουσα κοινοβουλευτική ομάδα και κανένας άλλος», εξήγησε στη δήλωσή του ο κ. Καστανίδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X