Πολιτική

Κωνσταντοπούλου για Κουτσούμπα: Ιντερνετικοί και μη κλόουν αποθεώνονται

Κωνσταντοπούλου για Κουτσούμπα: Ιντερνετικοί και μη κλόουν αποθεώνονται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τον κ. Κουτσούμπα «ιντερνετικό κλόουν».

«Απαράδεκτη και αδιανόητη δήλωση»

«Σε μια εποχή που η γελοιοποίηση έχει πέραση και η πάσης φύσεως ιντερνετικοί και μη κλόουν αποθεώνονται. Κάποιοι από αυτούς είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία όσο αναζητούν με την λογική του begging for attention ακόμα και με την χθεσινή απαράδεκτη αδιανόητη δήλωση η οποία αντί να ανακληθεί σήμερα με μια συγγνώμη παλικαρίσια επιχειρήθηκε να δικαιολογηθεί», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Τι δήλωσε ο Κουτσούμπας

Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι ο Περισσός δεν πρόκειται να κλείσει τα μάτια στην εκμετάλλευση δεν κλείνει μάτια. «Το ίδιο είπαμε και χθες, γιατί ορισμένοι σοκαρισμένοι, καταγγελία και αποκάλυψή της», είπε και προσέθεσε:

«Ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια τα σάπια κυκλώματα, ολόκληρες εταιρίες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν με αυτό τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές να πληρώνουν ακριβά δίδακτρα. Δείτε, ορίστε σχετικές διαφημίσεις από Σουηδία και Δανία. Τις βλέπετε κυρίες και κύριοι βουλευτές», είπε χαρακτηριστικά.

 

Επιμένοντας τόνισε ότι «αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγέλλουμε εμείς και όχι τις γυναίκες θύματα της εκμετάλλευσης. Αντί να καταγγέλλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ, μην και βγει προς τα έξω η σαπίλα του όμορφα και αγγελικά πλασμένου κόσμου σας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X