Επιλογές

Κοτζιάς σε Καμμένο: «Αν τα παίρνει πίσω για τον Σόρος, χαρά μου» (vid)

Κοτζιάς σε Καμμένο: «Αν τα παίρνει πίσω για τον Σόρος, χαρά μου» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με τον Τζόρτζ Σόρος, σχολίασε προσερχόμενος σε συγκέντρωση στην Κομοτηνή ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο Νίκος Κοτζιάς σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ότι ουδέποτε ανέφερε πως η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος, λέγοντας με νόημα: «Τον κ. Καμμένο ρωτήστε. Αν τα παίρνει πίσω, χαρά μου».

Σημειώνεται, πως νωρίτερα σήμερα ο Πάνος Καμμένος, μέσω γραπτής δήλωσης που κατατέθηκε στη Βουλή, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, έλεγε μεταξύ άλλων:

«Ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση», αναφέρει ο Πάνος Καμμένος. Παραπέμπει δε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις άλλων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ υπενθυμίζει με νόημα πως σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά…».

https://www.facebook.com/deltatv.gr/videos/2017458738318063/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X