Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εδωσε ψίχουλα για να κατευνάσει την οργή των αγροτών και κτηνοτρόφων που καταστράφηκαν από τον Daniel

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εδωσε ψίχουλα για να κατευνάσει την οργή των αγροτών και κτηνοτρόφων που καταστράφηκαν από τον Daniel
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ψίχουλα προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κατευνάσει την οργή των αγροτών και των κτηνοτρόφων που έχουν καταστραφεί από την κακοκαιρία Daniel.

Την ώρα που τα μπλόκα παραμένουν σταθερά, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για να πανηγυρίσει για την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ που έχει δοθεί στους κατεστραμμένους αγρότες και κτηνοτρόφους για την ολική ζημιά της παραγωγής και των υποδομών τους.

 

Και παράλληλα να ανακοινώσει πρόσθετη προκαταβολή στην αρωγή ύψους από 5.000 έως 10.000 ευρώ για τις ζημιές στον εξοπλισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για τα αιτήματα των αγροτών, ενώ δεν απάντησε για τα ποσά και τον χρόνο αποζημίωσης αγροτών και κτηνοτρόφων.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποδέχθηκε ως καθυστέρηση της κυβέρνησής του μόνο το γεγονός ότι εδώ και πέντε μήνες δεν είχε ληφθεί μέριμνα προκειμένου να μην κόβεται το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς αγρότες και κτηνοτρόφους και η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε μόλις χθες 29 Ιανουαρίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποστηρίζει ότι ο ίδιος «πάτησε το γκάζι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X