Πολιτική

LIVE οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Στόλτενμπεργκ (video)

LIVE οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Στόλτενμπεργκ (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός τόνισε πως αναμένει συνέχεια και συνέπεια των προσπαθειών αποκλιμάκωσης από την Τουρκία.

Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ανέφερε και πάλι πως αυτή κατέληξε σε ένα καλό κείμενο για την Ελλάδα. “Εναπόκειται στην Τουκία να κλείσει το δρόμο της κρίσης και να ανοίξει το δρόμο της λύσης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα συμβαίνουν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Δείτε ζωντανά τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Στόλτενμπεργκ

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/4509732262402538

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα στον απόηχο της πρόσφατης συμφωνίας για δημιουργία μηχανισμού αποτροπής κρίσεων στο ΝΑΤΟ μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Εκτός από το τετ α τετ με τον πρωθυπουργό ο κ.Στόλτενμπεργ συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στο πρόγευμα εργασίας που παραθέτει ο κ. Δένδιας στον ΓΓ του ΝΑΤΟ, θα συζητηθεί η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, η διαδικασία διαλογισμού για το μέλλον της Συμμαχίας, καθώς και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στις 12:00, ο γγ του ΝΑΤΟ θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Χθες ο Στόλτενμπεργκ… στον Ερντογάν

Σημειώνεται ότι ο γενικός γραμματέας του NATO χθες βρέθηκε στην Τουρκία, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της χώρας Ταγίπ Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου. Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενς Στόλτενμπεργκ, συζήτησαν «για τον στρατιωτικό μηχανισμό αποτροπής που αναπτύχθηκε από το ΝΑΤΟ για την Ανατολική Μεσόγειο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X