Επιλογές

Λοβέρδος: Απειλές σε Τζανακόπουλο και Βαρουφάκη με… αρχαίο ρητό!

Λοβέρδος: Απειλές σε Τζανακόπουλο και Βαρουφάκη με… αρχαίο ρητό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επέλεξε το Twitter για να πανηγυρίσει την άρση των capital controls και… εκσφενδόνισε απειλές!

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την πλήρη άρση των capital controls και όπως σας έχει ενημερώσει ήδη ο eretikos.gr, θα πρέπει να είναι κανείς τουλάχιστον αδαής για να πιστεύει πως αυτή η εξέλιξη είναι… έργο ΝΔ.

Όπως και να έχει, όμως, το… αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος καλά κρατεί, κάτι που προφανώς οφείλεται στο γεγονός πως τα σχέδια “αριστερής παρένθεσης” έγιναν… σκόνη και θρύψαλα στις τελευταίες εκλογές, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μεν μια βαριά πολιτική ήττα, αλλά από την άλλη συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό ηττημένου σε εκλογική μάχη την τελευταία δεκαετία…

Έτσι, λοιπόν, ο Ανδρέας Λοβέρδος… απειλεί!

Επέλεξε το αρχαίο ρητό “Κρείττον του λαλείν το σιγάν“, που σημαίνει πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερα κάποιος να σιωπά από το να ομιλεί.

Κι αν έμενε… σε αυτή την επίδειξη αρχαιοελληνικής γνώσης, όλα θα ήταν καλά.

Προχώρησε όμως σε… νταηλίκι, προσθέτοντας -αναφερόμενος ονομαστικά στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γιάνη Βαρουφάκη- ότι το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ούτε έχει ξεχαστεί, ούτε μπορεί να ξεχαστεί.

«Μη φάτε, έχουμε γλαρόσουπα» το μήνυμα Τσακαλώτου για τα capital controls!

Είναι γνωστό βέβαια ότι το Twitter επιτρέπει μόνο 140 χαρακτήρες σε κάθε ανάρτηση. Όμως μήπως θα έπρεπε να… επεκταθεί λίγο παραπάνω ο πρώην υπουργός, κ. Λοβέρδος; Και να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας ότι δεν μπορεί να ξεχαστεί;

Σημαίνει εξεταστική, όπως… πολλάκις “υποσχέθηκε” η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια;

Σημαίνει κάτι άλλο;

Μια διευκρίνιση δεν θα έβλαπτε…

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X