Πολιτική

Μια προσευχή για τον Βασίλη Λεβέντη, ζητά ο γιος του – “Δύσκολες στιγμές για την οικογένειά μας”

Μια προσευχή για τον Βασίλη Λεβέντη, ζητά ο γιος του – “Δύσκολες στιγμές για την οικογένειά μας”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εντατική του «Ευαγγελισμού», σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Βασίλης Λεβέντης λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Με μια συγκινητική ανάρτησή του, ο γιος του και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, μοιράζεται την αγωνία της οικογένειας και ζητά από όποιον επιθυμεί μια προσευχή.

Παράλληλα, σημειώνει πως οι στιγμές για την οικογένεια είναι δύσκολες, παρακαλώντας να σεβαστούν και να κατανοήσουν την αδυναμία ανταπόκρισης από την πλευρά τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορόνοιο. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 13:30 της Κυριακής (26/09), το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, την οποία χαρακτήρισε κρίσιμη.

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη», αναφέρεται σε αυτό.

Από την πλευρά του, μιλώντας στο MEGA, o διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη ζωής που δίνει ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

https://www.facebook.com/marios.georgiadis/posts/10158694034828089

Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν ήταν εμβολιασμένος, ο γιατρός απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό πριν από περίπου 10 ημέρες, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση ωστόσο της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και το Σάββατο πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε, μάλιστα, δύο ώρες από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία, ενώ η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης φέρεται επίσης να είχε διαβήτη και υπέρταση που δημιούργησαν νεφρική ανεπάρκεια. Λόγω αυτών των υποκείμενων νοσημάτων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σημαντικές για την πορεία του θεωρούνται οι επόμενες ώρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X