Επιλογές

Μητσοτάκης… με Μητσοτάκη στην πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ! (vid)

Μητσοτάκης… με Μητσοτάκη στην πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεδρίασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, 19.07.2019, για πρώτη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, στην Βουλή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργός μπροστά στην ομάδα του στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/457871875045209/?__tn__=%2CdkC-R&eid=ARArnIpikXuYh-tkyB7scjKfJ85K5QH9ZzJzLBlGu-FCiJXOoYcGDTGm6uoqj4GGMic2-jgvXrO2c65p&hc_ref=ARRpkDUfMRPoUpiQvYgij6QVT29pkN8kVixMywZ_BAHe16XFDYsGftOiLV0pVfTEI30

“Οι δημόσιες παρεμβάσεις μας πρέπει να έχουν ήθος”, τόνισε ο πρωθυπουργός στέλνοντας… μήνυμα στους βουλευτές του.

Καλωσόρισε τα “πρωτάκια”, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι να εργαστούν για να έχουν οι γυναίκες στο μέλλον μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ενώ έθεσε όλους προ των… κοινοβουλευτικών ευθυνών τους, σημειώνοντας πως μπροστά τους έχουν ένα δύσκολο έργο.

Η…σκιώδης κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έναν “μεγάλο κοινοβουλευτικό άνδρα”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταφέροντας τα λόγια του σχετικά με την κοινοβουλευτική παρουσία και πώς μπορεί κανείς να πάρει κάτι θετικό από οποιαδήποτε ομιλία στην Βουλή.

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης… σύντομος

Με την πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, κηρύχθηκε λοιπόν κι επίσημα η έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν… μακρηγόρησε. Απηύθυνε έναν τυπικό χαιρετισμό στους βουλευτές του, επισημαίνοντας κυρίως τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συνδράμουν στο κυβερνητικό έργο. Αλλά και να κρατήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με την κυβέρνηση.

Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ είναι γνωστό εδώ και ημέρες πως θ’ αναλάβει ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος εκλέχθηκε και τυπικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X