Επιλογές

Μητσοτάκης: Θα ζητήσει αυτοδυναμία… με φόντο την Ακρόπολη!

Μητσοτάκης: Θα ζητήσει αυτοδυναμία… με φόντο την Ακρόπολη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το… φόντο που θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τελευταία του, κεντρική ομιλία στην Αθήνα, είχε επιλεγεί εδώ και κάποιες εβδομάδες: η Ακρόπολη. Περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, 04.07.2019, την ώρα που ο ήλιος θα δύει, ο πρόεδρος της ΝΔ θα ανέβει στην εξέδρα που θα έχει στηθεί στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο, προκειμένου να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους φίλους της ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης… για μία και μόνο εμφάνιση

Πρόκειται για την πρώτη και τελευταία ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Σε αντίθεση με την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών, κατά την οποία η ΝΔ έκανε αρκετές ανοιχτές συγκεντρώσεις, η αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε σε αυτή τη συγκυρία να εστιάσει στις περιοδείες του προέδρου της ΝΔ, με τον ίδιο να κάνει ορισμένες θεματικές ομιλίες, αλλά και κατά τόπους συζητήσεις με πολίτες, όπως αυτή που έκανε προχθές στον Βόλο, κάνοντας φινάλε στην περιοδεία του στη Μαγνησία.

Αποκάλυψη! Γι’ αυτό… ίδρωνε ο Mητσοτάκης στον Alpha! (vid)

Βεβαίως, η ομιλία στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι το φινάλε της προεκλογικής περιόδου της ΝΔ. Ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως έκανε και στις ευρωεκλογές, θα ανέβει εκ νέου στη Μακεδονία, σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία, ενώ θα καταλήξει την Παρασκευή με βόλτα στη Θεσσαλονίκη, όπου στην αντίστοιχη προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών είχε ολοκληρώσει την καμπάνια του με ομιλία, με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε την Ακρόπολη

Η επιλογή της Ακρόπολης δεν είναι τυχαία, για προφανείς λόγους. Πρόκειται για ένα σύμβολο, τόσο της Αθήνας όσο και της Ελλάδας, που, μέσα στην απλότητά του, συμβολίζει τόσο τη διαχρονικότητα, όσο και την ενότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, αναμένεται να εκπέμψει ένα μήνυμα ενωτικό και εστιασμένο στην επόμενη μέρα, ενώ θα επιμείνει και στην ανάγκη η ΝΔ να βγει από την κάλπη όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη, με μια εντολή για αυτοδυναμία. Άλλωστε, η αυτοδυναμία είναι πλέον ο στρατηγικός στόχος της ΝΔ, κυρίως γιατί διασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ευχέρεια στην άσκηση του κυβερνητικού έργου, κατά τον τρόπο που το έχει στο μυαλό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οργή Τσίπρα για το Μάτι! «Αθλιότητα και τυμβωρυχία»! Συνέντευξη – ποταμός στον ΑΝΤ1! (vid)

«Το μήνυμα των εκλογών, δεν έχει προεξοφληθεί και το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι Έλληνες πολίτες. Η ευθύνη περνάει πια στους πολίτες. Η ισχυρή εντολή που ζητάμε είναι εντολή εφαρμογής συγκεκριμένου προγράμματος. Την επόμενη μέρα, θα έχουμε την καλύτερη δυνατή κυβέρνηση, με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις», επανέλαβε σε αυτό το πλαίσιο στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στον Alpha ο πρόεδρος της ΝΔ. Την ίδια ώρα, ο κ. Μητσοτάκης επεξηγεί ως και την τελευταία στιγμή πτυχές του προγράμματος της ΝΔ, ενώ χθες επέμεινε με σαφήνεια στο ότι δεν υπάρχει καμία πιστοληπτική γραμμή στήριξης την επόμενη μέρα, μετά το «φάλτσο», στο οποίο υπέπεσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X