Πολιτική

Ν.Δ. για επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Σφαίρες κατά της Δημοκρατίας

Ν.Δ. για επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Σφαίρες κατά της Δημοκρατίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του», σημειώνει, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου επισημαίνει: «Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας».

«Παρά το συκοφαντικά σόου μόλις πριν από τρεις ημέρες στη Βουλή σόου του κ. Τσίπρα στη Βουλή, το μέγεθος του προβλήματος δεν μπορεί να κρυφτεί», τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση.

«Τρεις μόλις μέρες αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή, δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X