Πολιτική

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» κερδίζουν τους δύο Κυριάκους! Ο Κασιδιάρης έπιασε …κορόιδο τον Μητσοτάκη και ο Βελόπουλος, δεν μπαίνει στη Βουλή!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» κερδίζουν τους δύο Κυριάκους! Ο Κασιδιάρης έπιασε …κορόιδο τον Μητσοτάκη και ο Βελόπουλος, δεν μπαίνει στη Βουλή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην πόρτα εξόδου από τη Βουλή βρίσκεται ο Βελόπουλος, ενώ την ίδια ώρα ο Κασιδιάρης έπιασε …κορόιδο τον Μητσοτάκη με τους «Σπαρτιάτες» και η Νίκη θα είναι το πρώτο Χριστιανικό κόμμα, που θα εισέλθει αυτόνομο στη Βουλή! 

Αυτές επιγραμματικά είναι οι κυριότερες επισημάνσεις του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και πρ. υπουργού, Νίκου Νικολόπουλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ενημέρωση» της Κατερίνης, της γενέτειρας πόλης του Προέδρου της «Νίκης» κ. Δημήτρη Τατσιού. 

Όπως τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, θρυαλλίδα των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων, στέκεται η  αναπάντεχη λαϊκή αποδοχή του Χριστιανικού κόμματος «Νίκη» από τη μία, καθώς και η απρόσμενη  έγκριση του κόμματος «Σπαρτιάτες» από την άλλη, που δημόσια στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης: 

«Αυτά τα δυο νέα κόμματα, θα τινάξουν την πολιτική πάγκα  των δυο Κυριάκων. Του Μητσοτάκη και του Βελόπουλου. 

  Η «Νίκη» μαγνητίζει ήδη όλους τους αγνούς πατριώτες  Χριστιανούς, που συμμετέχουν στις εκκλησιαστικές οργανώσεις, στους φιλομοναχικούς  συλλόγους, στις ιεραποστολικές δράσεις, στον αντιαιρετικό αγώνα και αποκλείει κάθε πιθανότητα να ξαναψηφίσουν μαϊμουδενια κόμματα, όπως του Βελόπουλου, με αλιβάνιστη και θεομπαιχτική ηγεσία που δεν διστάζει να πουλάει ακόμα και το Χριστό! Όμως πολύ περισσότερους κερδίζει από τον άλλο Κυριάκο, τον Μητσο-γκαν. 

Τώρα που οι πολίτες έμαθαν ότι υπάρχει κόμμα καθαρό που αγωνίζεται υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ, αυτόκλητοι συστρατεύονται ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !

   Από την άλλη πλευρά οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ,φίλοι του Ηλία Κασιδιάρη, επίσης γίνονται φραγμός και κόφτης για τα γιαλαντζί πατριωτικά κόμματα και των δύο Κυριάκων… 

Όπως σημείωσε δηκτικά ο Νίκος Νικολόπουλος «ο Κασιδιάρης έπιασε κορόιδο τον Μητσοτάκη και τώρα βρίσκεται στην πόρτα εξόδου από τη Βουλή, ο πωλητής επιστολών του Ιησού, Βελόπουλος. 

Ο Μητσοτάκης από προσκυνητής στο περιβόλι της Παναγιάς έγινε διώκτης των μοναστηριών και έστειλε απο χθες το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα οικονομικά των ιερών μονών. Να βρουν τα ρωσικά εμβάσματα που τάχα χρηματοδοτούν τα φιλορωσικά κόμματα .

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι …  Πόσω μάλλον όταν έχει επιβληθεί στον Μητσοτάκη, το επιτίμιο του αφορισμού από τον Αρχιερέα Καλαβρύτων και Αιγιαλείας!»

Για να προσθέσει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος: 

«Να, που έρχεται ανατροπή για την παντοδυναμία του αλαζόνα Μητσο-γκάν και η απόρριψη στο πολιτικό κάδο των Βελοπουλαίων που ψάρευαν στα θολά νερά και μετά το Χριστό, ήθελαν να πουλήσουν εμένα και μαζί 264 Χριστιανοδημοκράτες υποψήφιους βουλευτές…»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟ  ΚΑΙ ΤΗ «ΝΙΚΗ»

Σχετικά με την στήριξη που προσφέρει ο ίδιος και το κόμμα του στον κ. Νατσιό, ο πρόεδρος του  Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος είπε:

«Δεν γνωρίζω τον κύριο Νατσιό, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου . Γνωρίζω όμως όλους τους υποψήφιους της «Νίκης» στο νομό Αχαΐας. Οι περισσότεροι για χρόνια με έχουν στηρίξει και είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Μαθαίνω επίσης, ότι στα ψηφοδέλτια της «Νίκης» σε όλη την Ελλάδα, ο ένας πως είναι καλύτερος από τον άλλον!

  Μετά την προδοσία που γευτήκαμε από τον Βελόπουλο συγκάλεσα έκτακτη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής στην οποία πήραν μέρος όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές μας. Προβληματιστήκαμε για την πορεία που έπρεπε να ακολουθήσουμε προς την κάλπη της 25 Ιουνίου. Υπήρχε διάχυτη η διάθεση να πάμε προς τη «Νίκη»!

Τα Χριστιανοδημοκρατικά νιάτα, μας πρότειναν να δούμε και να ακούσουμε κάποια αποσπάσματα από ομιλίες του κυρίου Νατσιού. 

 Όλοι χαρήκαμε, γιατί ο πρόεδρος της «Νίκης» διακηρύττει ακριβώς τα ίδια που και εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουμε.

   Έτσι χωρίς καμιά υστεροβουλία, στηρίζουμε τη «Νίκη»!

 Και χωρίς να ζητήσουμε ή να  εξασφαλίσουμε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαροχή, αποφασίσαμε ομόφωνα σε όλους τους νομούς, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδος οι υποψήφιοι βουλευτές μας και τα στελέχη μας, να δώσουν έναν τίμιο σκληρό προεκλογικό αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

  Όσοι από εμάς μεγαλώσαμε στα κατηχητικά σχόλια και στη συνέχεια εμπιστευθήκαμε τα παιδιά μας τα κυκλάμινα στις χριστιανικές οργανώσεις και στους πνευματικούς μας πατέρες, νιώθουμε πως είμαστε πολύ ευνοημένοι, είμαστε ευλογημένοι γιατί μας έμαθαν να πορευόμαστε ως χαρούμενοι και μαχητικοί αγωνιστές με ηρωικό πατριωτικό  φρόνιμα .

  Χαιρόμαστε λοιπόν γιατί σ’ αυτές τις δεύτερες εκλογές έχουμε επιλογή Νίκης !

Μια επιλογή που ταιριάζει με τις αρχές και τις αξίες μας. Δεν έχουμε καμιά σχέση και καμιά δουλειά εμείς να είμαστε με τους νεοταξίτες που φέρνουν την υποδούλωση, την φτώχεια, την αποχριστιανοποίηση, την ομοφυλοφιλία και ισοπέδωση της ιστορικής μνήμης.

Και αυτό που έχω να πω σαν ένας εκ των μακροβιότερων κοινοβουλευτικών ανδρών της μεταπολίτευσης είναι τούτο: 

Ο κλήρος μαζί και ο λαός  που θρησκεύει, να σηκώσει το ανάστημα του και να μην επιτρέψει στον αφορισμένο απελθόντα Πρωθυπουργό να τους τρομοκρατεί!

Έναν Αρχηγό έχουμε και εκείνου αρεστοί πρέπει να είμαστε και όπως μας επιβάλει ο νόμος του Θεού ΜΗ ΣΥΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ … ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ !!! 

Η ψήφος ας είναι ο έλεγχος …»

 

Ακούστε το ηχητικό :

 https://wetransfer.com/downloads/0f2bd411eec6e2b73e05a449967e1f8b20230611074659/7e9603c2e43ee2efda41af1dbaf6cc1420230611074707/c6dfb8

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X