Πολιτική

Ο Γιώργος Κύρτσος «σφυροκοπά» ανελέητα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο Γιώργος Κύρτσος «σφυροκοπά» ανελέητα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 50 ευρώ, η αποκάλυψη πως Total και Exxon Mobil αποχωρούν από τις έρευνες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και η πορεία της οικονομίας είναι μερικά από τα θέματα που σχολιάζει μέσω twitter ο Γιώργος Κύρτσος και το Κυριάκος Μητσοτάκης δεν… γλιτώνει τα πυρά του.

«Πριν λίγες ημέρες ο Μητσοτάκης δημιούργησε την εντύπωση επιτάχυνσης των «παγωμένων» ερευνών για κοιτάσματα φυσικού αερίου, πετρελαίου. Η απάντηση ήλθε από την Total Energies. Mετά την ολοκλήρωση των μελετών αποσύρεται από «οικόπεδα» Δ. Κρήτης, ΝΔ Κρήτης. Ούτε μια μπλόφα δεν μπορεί να στήσει», ήταν ένα από τα… πρώτα χτυπήματα.

«Λίγα 24ωρα βάστηξε η «ανάταση» Μητσοτάκη με την υποτιθέμενη επιτάχυνση των ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Η Καθημερινή αναδημοσίευσε την αποχώρηση της Total Energies από τα «οικόπεδα» της Κρήτης και στο Μαξίμου δεν είδαν, δεν άκουσαν», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος και ακολούθησε… μπαράζ.

Ακολούθησαν κι άλλα πολλά! Ιδού μερικά μόνο απ’ αυτά:

«Τι είναι χειρότερο; Ήξερε ο Μητσοτάκης, όταν έλεγε πριν λίγες ημέρες, ότι επιταχύνεται η εξόρυξη ενεργειακού πλούτου, πως θα έφευγαν οι πολυεθνικές από τις έρευνες η όχι; Στην μία περίπτωση είναι ψεύτης χωρίς φραγμούς. Στη 2η δεν ξέρει τι του γίνεται. Και στις 2 ακατάλληλος».

«Δεν αντέχω άλλες «επιτυχίες» και κυρίως άλλα ψέμματα από σούπερ-μάνατζερ Μητσοτάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την Total και η Exxon Mobil αποχωρεί από τις έρευνες από Δ,ΝΔ Κρήτη για ενεργειακό πλούτο. Οι ψεύτες του Μαξίμου και το λόμπι μας λεηλατούν και μας δουλεύουν άγρια».

«Μέχρι τα ΝΕΑ αγανάκτησαν με καραγκιοζιλίκια Μητσοτάκη. «Η.. οδύσσεια της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Από τον Ιούνιο..αναμένεται να εφαρμοστεί ο νέος θεσμός, σε..άδεια ΑΕΙ και κυρίως με περιπολίες γύρω από τα ιδρύματα από 400 ειδικούς φρουρούς». Άχρηστοι διορισμοί για λιγότερο κράτος».

«Πρώτη φορά βλέπω κυβέρνηση να πανηγυρίζει υπερφορολόγηση μη προνομιούχων και φτωχών. Το 1ο τρίμηνο ξεπεράστηκαν οι στόχοι για έσοδα. Μαζί με τις τιμές αυξήθηκαν οι καταναλωτικοί φόροι περιορίζοντας κι άλλο το λαϊκό εισόδημα. Οι «άδικοι» όπως έλεγε η ΝΔ, επί Τσίπρα, φόροι, σπάνε ρεκόρ».

«Ο Μητσοτάκης ψηφίστηκε για να οργανώσει καλύτερα τη χώρα. Αποδείχθηκε παράγοντας αδράνειας και διάλυσης. Αυτό φάνηκε από παραίτησή σε αντιμετώπιση πανδημίας, μαζικούς διορισμούς, σπατάλες. Επιβεβαιώνεται με απροθυμία του να οργανώσει μείωση κατανάλωσης ενέργειας και καυσίμων ενώ… καιγόμαστε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X