Πολιτική

Ο Κορκίδης ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον δήμο Πειραιά με τη στήριξη της ΝΔ

Ο Κορκίδης ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον δήμο Πειραιά με τη στήριξη της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πειραιά είναι ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς) Βασίλης Κορκίδης, και αυτό αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

Ο κ. Κορκίδης σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ, φέρεται να θέτει υποψηφιότητα για τον δήμο Πειραιά, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόκειται να αποχωρήσει από την ΕΣΣΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας) στην οποία προεδρεύει.

Σημειώνουμε, ότι πριν ένα μήνα ο κ. Κορκίδης ανέφερε στον χαιρετισμός του σε εκδήλωση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής ότι: 

«Ένας κύκλος έκλεισε με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων οικονομικής προσαρμογής… Αισθάνομαι ότι με την πολύτιμη συμβολή των συναδέλφων μου στην ΕΣΕΕ καταφέραμε να εγγράψουμε στη συλλογική συνείδηση ότι ο κοινωνικός διάλογος αποτελεί βασική προϋπόθεση της δημοκρατίας και σε αυτό το πλαίσιο να κατοχυρώσουμε έναν αυτόνομο ρόλο για τη ΜμΕ στο πεδίο των πολιτικών, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΕΣΕΕ, σε έναν μήνα έχει εκλογές, θα αναδείξουμε τη νέα διοίκηση και θα εισέλθει σε μία νέα εποχή. Η δέσμευσή της, ωστόσο, για την ουσιαστική συνεργασία με τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους, αλλά και την ενεργό συμμετοχή στον διάλογο με την ΟΚΕ, είναι δεδομένη. Άλλωστε, και η χώρα εισέρχεται σε μία νέα εποχή και καλείται να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις εκείνες ώστε να επιτύχει τη βιώσιμη ανάπτυξη» υπογράμμισε ο κ. Κορκίδης, ολοκληρώνοντας την τρίτη θητεία του.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X