Πολιτική

Ο Μάκης Βορίδης αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις συνεργασίες

Ο Μάκης Βορίδης αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις συνεργασίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάκης Βορίδης διαφοροποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αμφισβητεί και χαράζει δική του πολιτική γραμμή στο θέμα των κυβερνητικών συνεργασιών. Ενώ ο πρωθυπουργός απέρριψε την οποιαδήποτε συνεργασία με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Μ.Βορίδης είπε χαρακτηριστικά πως «Εγώ δεν αποκλείω κανέναν. Αν εξαιρέσετε τα κόμματα με τα οποία μας χωρίζει ένα προγραμματικό χάος, μπορεί να συνεργαστούμε με όλα τα κόμματα».

Πολύ λογικό ακούγεται για τον Μάκη Β ορίδη αφού τόσο αυτός, όσο και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Αδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, πριν βρεθούν στη Νέα Δημοκρατία ήταν κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες του Γιώργου Καρατζαφέρη. Οι εκλεκτικές συγγένειες δεν ξεχνιούνται.

.Με τις δηλώσεις του ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως το δίλημμα των επόμενων εκλογών θα είναι «Μητσοτάκης ή επιστροφή στο 2015 υπό χειρότερες συνθήκες, εάν υπάρξει ένα σχήμα συνασπισμού όπως το περιγράφει ο κ. Τσίπρας, των κομμάτων της σημερινής αντιπολίτευσης για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. ΣΥΡΙΖΑ με Βαρουφάκη, ίσως και με Ανδρουλάκη, αν και το ΚΚΕ έχει αποκλείσει να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X