Πολιτική

Ο Μπογδάνος “καρφώνει” και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Έχει κακή πληροφόρηση ή ψεύδεται

Ο Μπογδάνος “καρφώνει” και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Έχει κακή πληροφόρηση ή ψεύδεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηχηρή απάντηση δίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με όσα αποκάλυψε χθες για την έγκριση του Γιώργου Γεραπετρίτη αναφορικά με την παρουσία του στην κινητοποίηση που συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Ή έχει κακή πληροφόρηση και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται» δηλώνει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου διέψευσε όσα είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής στον «αέρα» του «ΚΟΝΤΡΑ24». «Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως «δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν πού πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον κ. Μπογδάνο, ο οποίος δίνει την εξής απάντηση στον κ. Οικονόμου:

«Καλώ το Μέγαρο Μαξίμου να βγάλει το υλικό από τις κάμερες και να δείξει την ατζέντα του κυρίου υπουργού Επικρατείας. Εγώ έχω τα μηνύματα που αποδεικνύουν ότι στις 16:30 είχα ραντεβού με τον κύριο Γεραπετρίτη επί τούτου. Ή έχει κακή πληροφόρηση ο κ. Οικονόμου και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται. Δεν θέλω να πιστέψω το δεύτερο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X