Επιλογές

Πατούλης: Στηρίζει τον Αμπατζόγλου και όχι την σύζυγό του

Πατούλης: Στηρίζει τον Αμπατζόγλου και όχι την σύζυγό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Πατούλης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συζύγου του Μαρίνας ότι πρόκειται να διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου, με δήλωσή του εκφράζει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Καθώς και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.
Μαρίνα Πατούλη δήμαρχος στο Μαρούσι

Η Μαρίνα Πατούλη με το σύζυγό της Γιώργο

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής» αναφέρει ο κ. Πατούλης.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του νυν δημάρχου και υποψηφίου Περιφερειάρχη στην Αττική με τη ΝΔ Γιώργου Πατούλη γνωστοποίησε επισήμως την υποψηφιότητά της με μια ανακοίνωση με αναφορές στον… Πλάτωνα. Εριξε βεβαίως και τις μπηχτές της τονίζοντας ότι οι πολίτες αποφασίζουν «πέρα από κομματικές πειθαρχίες και υποδείξεις, αδιαφορώντας για συστήματα και πιέσεις».

Επίσης, η Μαρίνα Πατούλη στην ανακοίνωσή της τονίζει τη δημοσιότητα που ήδη απολαμβάνει και τις γνώσεις για τα αυτοδιοικητικά. Και προσθέτει ότι τις αποκόμισε ως σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. Επικαλείται ακόμη δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι… έχει ρεύμα λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο της μεταφέρουν καθημερινά οι άνθρωποι που συναντά στο δρόμο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X