Πολιτική

Ο Πολάκης σταυρώνει Πουλή και Γεωργιάδη

Ο Πολάκης σταυρώνει Πουλή και Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την πράξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τις φακές των 12,5 ευρώ το κιλό, ζητά από τον Σταμάτη Πουλή ο Παύλος Πολάκης.

Η προμήθεια αφορούσε στην υπόθεση τροφοδοσίας της Δομής Οροθετικών, στην οποία εμπλέκεται και ο «γαλάζιος» πολιτευτής.

Το ότι η υπόθεση αρχειοθετήθηκε, έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Σταμάτη Πουλή, ο οποίος πανηγύρισε μέσω… Facebook, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Παύλο Πολάκη, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση του Άδωνι Γεωργιάδη σε σχέση με το σκάνδαλο της Novartis, η εν λόγω αρχειοθέτηση έγινε ενώ υπήρχαν «αδιευκρίνιστα» ποσά.

Ο Παύλος Πολάκης υπενθυμίζοντας την παραπάνω περίπτωση, σημειώνει ότι «θα περιμένω  για λίγο, να τη βγάλεις εσύ, όπως έκανε και το αφεντικό σου ο Γεωργιάδης και είδαν όλοι τα «αδιευκρίνιστα» 345.000 και τα 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους».

«Να ξέρεις καλά, τίποτα δεν θα ξεχαστεί. Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία. Με 13,5 ευρώ…. Με τόκο», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας απευθυνόμενος στον Σταμάτη Πουλή και προσθέτει: «Μην ξεχνάς τη δίκη για τα δυο κακουργήματα του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ για τις παράνομες προσλήψεις που είναι καθ’ οδόν. Θα βρουν και οι φακές το δρόμο τους…».

Στην υπόθεση του Άδωνι Γεωργιάδη σε σχέση με το σκάνδαλο της Novartis, η εν λόγω αρχειοθέτηση έγινε ενώ υπήρχαν «αδιευκρίνιστα» ποσά. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας την παραπάνω περίπτωση, σημειώνει ότι «θα περιμένω  για λίγο, να τη βγάλεις εσύ, όπως έκανε και το αφεντικό σου ο Γεωργιάδης και είδαν όλοι τα «αδιευκρίνιστα» 345.000 και τα 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X