Ο Προβοκάτορας

Ο Θεός μας φύλαξε κι έχουμε Μητσοτάκη εμείς οι «ατίθασοι, απείθαρχοι, αναρχικοί»! video

Ο Θεός μας φύλαξε κι έχουμε Μητσοτάκη εμείς οι «ατίθασοι, απείθαρχοι, αναρχικοί»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μα τι ωραία το είπε ο Στέλιος ο Πέτσας! Μόνο… μετάνοιες υποχρεωτικά δεν προανήγγειλε και να ευχαριστούμε υποχρεωτικά κάθε πρωί τον Ύψιστο που είχαμε την ευλογία να ζούμε με την κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη, την κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης».

«Κανείς δεν θα το πίστευε από τους Έλληνες αυτό, ότι θα ‘χαμε συμπεριφερθεί έτσι εμείς οι ατίθασοι, οι απείθαρχοι, αυτοί που μας αρέσει λίγο η αναρχία…» είπε ο Στέλιος Πέτσας σε πρωινή εκπομπή και όλοι οι Έλληνες ένιωσαν αγαλλίαση κι ανακούφιση.

Ανακούφιση γιατί, παρά το ότι είμαστε απείθαρχοι, ατίθασοι και… αναρχικοί (!) ευτυχώς έχουμε αυτή την κυβέρνηση να μας πείθει να τηρούμε τα μέτρα.

Και αγαλλίαση φυσικά. Αγαλλίαση διότι όλα πάνε πρίμα, γιορτές έχουμε εξάλλου και τέτοιες μέρες τις περνάς με την οικογένεια. Με εξαίρεση πάνω από 20.000 οικογένειες στην Ελλάδα που θρηνούν κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Αλλά γίνεται μίζερος ο Προβοκάτορας και δεν κάνει. Δεν πρέπει. Πιπέρι στο στόμα. Ζήτω η κυβέρνηση Μητσοτάκη που κατάφερε να βάλει… στον ίσιο δρόμο τους απείθαρχους, ατίθασους και ολίγον.. αναρχικούς Έλληνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X