Πολιτική

Π. Πολάκης: Τα χρόνια που φαγώθηκαν πολλά λεφτά στη χώρα και την έριξαν στα βράχια

Π. Πολάκης: Τα χρόνια που φαγώθηκαν πολλά λεφτά στη χώρα και την έριξαν στα βράχια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις αιτίες που χρεοκόπησε η χώρα ήταν η διαφθορά. Η ρεμούλα και η διασπάθιση χρήματος στα εξοπλιστικά, στα φάρμακα, τα δημόσια έργα και άλλους τομείς της χώρας πήραν πρωτοφανείς διαστάσεις και κόστισαν στον ελληνικό λαό εκατοντάδες δισεκατομμύρια μνημόνια, περικοπές μισθών και συντάξεων και καταπάτηση δικαιωμάτων.

Ο Παύλος Πολάκης στη συνέντευξη στον Alpha την Πέμπτη τα είπε έξω από τα δόντια. Παράλληλα μιλάει για παραδικαστικό κύκλωμα, το οποίο μπορεί να λειτούργησε και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε: «Η χειρότερη περίοδος που φαγώθηκαν πολλά λεφτά και αυτό έγινε και συνείδηση σε έναν κόσμο που πεινούσε, 1996-2004 και συνεχίστηκε και την περίοδο Καραμανλή και την περίοδο των μνημονίων. Τα φάγανε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Έγκλημα του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ εκείνη η περίοδος. Πρέπει να υπάρχει Δικαιοσύνη για όσους μας οδήγησαν στη χρεωκοπία. Η Δικαιοσύνη, ευθύνεται που δεν μπήκε κανείς στη φυλακή. Παραδικαστικό μπορεί και να λειτουργούσε και επί ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζονται βαθιές θεσμικές τομές στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον κρατικό μηχανισμό και αυτό μας κόστισε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X