Παρασκήνιο

Πανικόβλητος Γεραπετρίτης! Στην… ζεστασιά του Πορτοσάλτε προσπαθεί να δικαιολογηθεί για Φουρθιώτη

Πανικόβλητος Γεραπετρίτης! Στην… ζεστασιά του Πορτοσάλτε προσπαθεί να δικαιολογηθεί για Φουρθιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να αποσυνδεθεί από τον Μένιο Φουρθιώτη –ο οποίος ήδη τον απειλεί ανοιχτά– μετά τις αποκαλύψεις για τα εξαιρετικά φιλικά μηνύματα που αντήλλασσαν με συμβουλές και προτροπές προς τον υπόδικο παρουσιαστή όπως «Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε – Όλα θα τα καταφέρουμε», επιχείρησε ανεπιτυχώς ο Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στη φιλική ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο υπουργός Επικρατείας και εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι δεν έχει δει ποτέ τον Μένιο Φουρθιώτη και είχαν μία πάρα πολύ τυπική σχέση.  Μάλιστα για να υποστηρίξει ότι έχουν πολύ τυπική σχέση πρόβαλε το επιχείρημα ότι του μιλούσε στον πληθυντικό.

Στην ερώτηση που του έκανε ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε, ότι διακρίνει μια οικειότητα μεταξύ του υπουργού και του υπόδικου παρουσιαστή στον οποίον μάλιστα φαίνεται να δίνει και συμβουλές, ο Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε «δεν υπάρχει καμία οικειότητα».

Μάλιστα, έχει τη σημασία του ότι ο Άρης Πορτοσάλτε επιμένει ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε μεγάλη οικειότητα με τον Μένιο Φουρθιώτη. Εκείνος το αρνείται, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε εξακολουθεί να επιμένει…

Ο Μητσοτάκης… δεν γνώριζε τον Φουρθιώτη – Εκείνος απάντησε με… Μαρέβα!

Υπενθυμίζεται ότι ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής διέψευσε τον ισχυρισμό του Γιώργου Γεραπετρίτη ότι είχαν επικοινωνήσει «τρεις ή τέσσερις φορές», δημοσιεύοντας νέα sms και τηλεφωνικές κλήσεις. Η τελευταία φαίνεται να ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 2021, ενώ εντύπωση προκαλεί ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει ο υπουργός στον Μένιο Φουρθιώτη.

«Ελπίζω να είναι όλα καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» έγραφε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Δεν περνάει ωστόσο απαρατήρητο και ένα ευχετήριο μήνυμα που είχε στείλει που κατέληξε στο αινιγματικό «όλα θα τα καταφέρουμε». Συγκεκριμένα, ο υπουργός φέρεται να έγραψε «καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X