Παρασκήνιο

Ανατροπή στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τι άλλαξε

Ανατροπή στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τι άλλαξε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άνω-κάτω και αδιανόητα λάθη με την κατανομή της ψηφοφορίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα προκύπτει πως οι ισχυρισμοί του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Καρασμάνη, αποδεικνύονται αληθείς.

Ένα λάθος που έγινε στη χθεσινή ψηφοφορία στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα χωρίς ωστόσο να αλλάξει η ουσία, πως η ισότητα στον πολιτικό γάμο αποτελεί από χθες και επίσημα νόμο του κράτους.

Το λάθος έγινε με την ψήφο του γαλάζιου βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη. Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πάτησε επιβεβαίωση, με αποτέλεσμα να μην προσμετρήσει η ψήφος του.

Ο κ. Καρασμάνης είχε ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ η ψήφος του προσμετρήθηκε στα «ναι»! Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι σήμερα θα βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώσει σχετικά, ενώ παράλληλα αναμένεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής να δώσουν απαντήσεις. Εάν συμβεί αυτό τότε τα «ναι» μειώνονται από 176 σε 175 και τα «όχι» αυξάνονται από 20 σε 21. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως, από τους τέσσερις υπαλλήλους που είδαν το ψηφοδέλτιο, κανείς δεν είδε ότι ήταν λάθος η καταμέτρηση!

Ιδού και οι αποδείξεις!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X