Παρασκήνιο

Απίστευτο. Ο Γιώργος Πατούλης άλλαξε ακόμα και το λόγο που χόρεψε ζεϊμπέκικο…

Απίστευτο. Ο Γιώργος Πατούλης άλλαξε ακόμα και το λόγο που χόρεψε ζεϊμπέκικο…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν άρεσε σε κάποιους ή κάποιες ή μήπως στον ίδιο τον Γιώργο Πατούλη η αρχική δημόσια συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο και έκανε δεύτερη διορθωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Αττικής μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο με τον χορό του που αναρτήθηκε στα social media και το οποίο ανάγκασε τη Νέα Δημοκρατία να αντιδράσει – αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μη δώσει το χρίσμα για τις επικείμενες εκλογές – ο Γιώργος Πατούλης έσπευσε να απολογηθεί κάνοντας λόγο για μια «κακιά στιγμή».

Στη δήλωσή του ανέφερε αρχικά ότι έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση γυναικών της ομογένειας στο Ζάππειο και ότι «κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους», σαν να λέμε ότι τον παρέσυραν στον χορό…

Η συγκεκριμένη πρόταση λίγο αργότερα – όπως μαρτυρούν και τα σχετικά screenshot – έγινε «κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να τιμήσω την εκδήλωση τους με ένα χορό». Οποία τιμή ε. Ενα ζεϊμπέκικο.

Σχόλιο eretikos.gr: Να μας δουλέψει ψιλό γαζί θέλει ο Γιώργος Πατούλης, αλλά δεν ξέρω πόσους πείθει η συγγνώμη του χορευταρά  Περιφερειάρχη. Στη φωτογραφία και το βίντεο φαίνεται ο τρόπος που ο Γιώργος Πατούλης τίμησε την εκδήλωση…Μα καλά, τόσο σανοφάγους μας θεωρούν!

 

Ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη
Η αρχική ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη
Ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη
Η διορθωμένη ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X