Παρασκήνιο

Δημοσκόπηση: Οι πιο αντιπαθητικοί υπουργοί-Πρώτος ο Αδωνις

Δημοσκόπηση: Οι πιο αντιπαθητικοί υπουργοί-Πρώτος ο Αδωνις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η τηλεόραση τελικά δεν εξασφαλίζει τη συμπάθεια των πολιτών. Θα μπορούσε να είναι ένα από τα συμπεράσματα, που εξάγονται από την τελευταία δημοσκόπηση της Prorata η οποία μέτρησε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες πολιτικών. Απόδειξη η περίπτωση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρά τις καθημερινές και ενίοτε πολλές φορές την ημέρα εμφανίζεται στην τηλεόραση, τελικά είναι ο πλέον αντιπαθής υπουργός της κυβέρνησης.

Ενα από τα συμπεράσματα είναι πως έξι υπουργοί είναι οι πλέον αντιπαθητικοί στους Ελληνες πολίτες. Μάλιστα τους αντιπαθεί η πλειοψηφία των πολιτών, αφού σύμφωνα με τη δημοσκόπηση οι αντιπάθειες ξεπερνούν το 50%.

Στην κορυφή των πλέον αντιπαθητικών υπουργών ο Αδωνις Γεωργιάδης με ποσοστό 62%. Ακολουθεί ο έτερος της ακραίας δεξιάς πτέρυγας, ο Μάκης Βορίδης με 61%. Πράγμα που μάλλον έχει την ιδιαίτερη σημασία της.

Στην τρίτη θέση ο Γιάννης Βρούτσης με 59%. Δεν αποτελεί έκπληξη, αφού πρόκειται για τον χασάπη των συνταξιούχων, των μισθωτών και των άλλων εργαζόμενων.

Τέταρτη η Νίκη Κεραμέως με 56%. Λογική φαίνεται και αυτή η επιλογή των πολιτών, αν λάβουμε υπόψη τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσε με το αντιδραστικό νομοσχέδιο για την παιδεία.

Στην πέμπτη συναντάμε τον Νότη Μηταράκη, ο οποίος τα έκανε κυριολεκτικά μαντάρα στο μεταναστευτικό. Αφήστε και την υπερδραστηριότητα στο σκέλος των απευθείας αναθέσεων έργων.

Και στην έκτη ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος δέχτηκε ενδοκυβερνητικά και εσωκομματικά  πυρά για ορισμένες επιλογές και δηλώσεις αναφορικά με τον τουρισμό μετά τον κορονοϊό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X