Παρασκήνιο

Η γκάφα του Στέλιου Πέτσα και η απόπειρα διόρθωσης

Η γκάφα του Στέλιου Πέτσα και η απόπειρα διόρθωσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέλιος Πέτσας αφού δέχθηκε αιχμηρά τηλεφωνήματα και αντιδράσεις από το Μαξίμου για τη γκάφα που έκανε μιλώντας στο Mega για συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε ανάρτηση σε μία προσπάθεια διαφοροποίησης απ΄όσα είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA ο κ. Πέτσας είχε αναφέρει: «Νομίζω πως είναι μία από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα», συμπληρώνοντας ότι «η διάχυση των ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα ευθυνών, οδηγεί σε μια ατιμωρησία και συγκάλυψη».

Με την ανάρτηση επιχειρεί να διαψεύσει τα περί συμφωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη, παρότι η αναφορά του ήταν σαφέστατη. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν από τη Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά»,απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας επισημαίνει ότι εκείνος που διαφοροποιήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, νωρίτερα την Κυριακή (12.03.2023), σε εκπομπή του MEGA με τη Λιάνα Κανέλλη και τον ίδιο, είναι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Ζαχαριάδης.

Το tweet του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε! Σε ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζω ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν από την Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά. Αντίθετα, σήμερα, ο Κ. Ζαχαριάδης διαφοροποιείται από τη γραμμή Τσίπρα. Υπενθυμίζεται για ακόμα μία φορά ότι μιλώντας στο MEGA ο κ. Πέτσας είχε αναφέρει: «Νομίζω πως είναι μία από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα», συμπληρώνοντας ότι «η διάχυση των ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα ευθυνών, οδηγεί σε μια ατιμωρησία και συγκάλυψη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X