Παρασκήνιο

Η πικρόχολη αναφορά Μητσοτάκη σε Βενιζέλο για τη Novartis και η επική αντίδραση Τσίπρα (βίντεο)

Η πικρόχολη αναφορά Μητσοτάκη σε Βενιζέλο για τη Novartis και η επική αντίδραση Τσίπρα (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και προβληματισμένοι με τον Ευ. Βενιζέλο για τις τρεις παρεμβάσεις ενάντια στην κυβέρνηση. Το αποδεικνύει και η σημερινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να τον βάλει φυλακή για την Novartis»!!!.

Οι άνθρωποι του Μαξίμου επισημαίνουν ότι επέλεξε αυτή την συγκυρία που η κυβέρνηση βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» και η εικόνα του πρωθυπουργού σε «ελεύθερη πτώση», να επανεμφανιστεί ο ίδιος στο δημόσιο βίο, με τρεις μάλιστα επικριτικές – έστω και με το γάντι – παρεμβάσεις για την κυβερνητική πολιτική, τόσο στην πανδημία όσο και στην ελληνογαλλική σμυφωνία.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν και ενδεχόμενο συντονισμό των παρεμβάσεων ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά με κοινό στόχο το Μαξίμου.

Πάντως η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε μία πολύ εύγλωττη και περιπαικτική χειρονομία από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σημαντικό: Αν θέλετε να ενημερώνεστε πολύ γρήγορα  για τη δραστηριότητα του Αλέξη Τσίπρα και να μπαίνετε στον eretikos.gr με ένα απλό κλικ κάντε…κλικ εδώ και κατεβάστε την κατάλληλη εφαρμογή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X