Ελλάδα

Καθημερινές ιστορίες απίστευτης πολιτικής γελοιότητας…

Καθημερινές ιστορίες απίστευτης πολιτικής γελοιότητας…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τις κουταμάρες στη χώρα της ¨φαιδράς πορτοκαλέας”  σας έχω γράψει. Αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο γελοιότητας. Προσδεθείτε και διαβάστε.

Ιστορίες συνομωσίας εξυφαίνονται στην ΝΔ και όπως φαίνεται χρησιμοποιούν για « λαγούς» τα δυο πολιτικά…. τεφαρίκια. Τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Γιάννη Λοβέρδο.

Και τι λένε τα νέα σενάρια συνωμοσίας; Μα φυσικά ότι στις επικείμενες εκλογές θα γίνει νοθεία  !!!

Με  ένα twitter παραμονές Χριστουγέννων ο «είμαι διαθέσιμος για όλα « Γρηγόρης Ψαριανός  έριξε την πρώτη σπόντα: «Κρατήστε τη φίρμα “INDRA”. Εταιρεία (ισπανική) που εμπλέκεται στη νοθεία των εκλογών υπέρ του Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Το ονοματάκι αυτό θα το βρούμε μπροστά μας οσονούπω… στις εκλογές εφ’ όσον η Singular Logic δηλώνει αδυναμία τετραπλών εκλογών. Οι τύποι άφησαν αποτυπώματα».

Τρείς μέρες μετά  ο άλλος φωστήρας της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος πήρε χαμπάρι την αποκάλυψη και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο : «Αληθεύει ότι οι Συριζαίοι προσπαθούν να ξεφορτωθούν την Singular Logic από την καταμέτρηση του εκλογικού αποτελέσματος; Είναι αλήθεια ότι γι’αυτό συζητούν με άλλες, πιο…ελεγχόμενες εταιρίες; Φόβοι για νόθευση των εκλογών, έχουν αρχίσει να εκφράζονται. Ελπίζω να μην επαληθευτούν!».

Και πραγματικά αν τα πράγματα έμεναν μέχρι εκεί, θα μπορούσαν κάποιοι να ισχυριστούν ότι οι δυο αυτοί γραφικοί τύποι θεωρούν ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην ΝΔ.

Έλα όμως που η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποφάσισε να προωθήσει στους ακολούθους της τη θεωρία συνωμοσίας του Γρηγόρη Ψαριανού. Έτσι έκανε retweet το τιτίβισμα του βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Δηλαδή η κ. Γκραμπόφσκι όχι μόνο έδειξε ότι το πιστεύει αλλά ήθελε να το κάνει γνωστό και στους φίλους της.

Φανταστείτε τι θα γίνει αν η ΝΔ χάσει τις εκλογές… Θα  πουν ότι η κυβέρνηση …ψέκασε τους ψηφοφόρους…

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X