Παρασκήνιο

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης “σφάζει” τον Κυριάκο με το βαμβάκι

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης “σφάζει” τον Κυριάκο με το βαμβάκι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετος με το βασικό αφήγημα της ΝΔ  και του Κυριάκου Μητσοτάκη  για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες  εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μειμαράκης   μιλώντας  στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος βάζοντας …μπουρλότο στην Πειραιώς.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ  χαρακτήρισε ουσιαστική και παραγωγική την συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα και υποστήριξε ότι «για να είναι ο διάλογος αυτός ουσιαστικός και παραγωγικός θα πρέπει να βασίζεται στα στοιχεία της ειλικρίνειας και σε παραδοχές λαθών που έγιναν στο παρελθόν και που διδαχθήκαμε από αυτά. Θα  πρέπει  να γίνει με όρους του μέλλοντος και όχι με όρους του παρελθόντος ή με κραυγές και έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά με επιχειρήματα, με σύνεση και με ψυχραιμία».

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης επανέλαβε την άποψή του περί εθνικής συνεννόησης είπε χαρακτηριστικά:  «Είμαι αυτός που έλεγε και – παρεξηγήθηκε – ότι τα προγράμματα  στις ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να αντιστοιχούν στον εκλογικό κύκλο. Γιατί όποιες χώρες ολοκλήρωσαν προγράμματα, το πέτυχαν σε μια θητεία προεδρική ή κοινοβουλευτική  και αναφέρομαι στην Κύπρο. Άρα, αν δεν υπήρχαν οι βίαια προκληθείσες  εκλογές του 2015 , θα ήμασταν με πολύ πιο ήπιο τρόπο  και πιο γρήγορα στην κανονικότητα».

Μετά απ όλα αυτά οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους, καθώς έλεγαν  ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις δημιουργούν σύγχυση στο εκλογικό σώμα και ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους της δεξιάς. Με λίγα λόγια άφηναν να εννοηθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ καλά θα έκανε να μείνει στην σιωπή του….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X