Παρασκήνιο

Πότε ανακοινώνει την υποψηφιότητα η Έφη Αχτσιόγλου και ποιοι τη στηρίζουν

Πότε ανακοινώνει την υποψηφιότητα η Έφη Αχτσιόγλου και ποιοι τη στηρίζουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου θα γίνει αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, όπου θα διαβάσει μια δήλωση με την οποία θα δηλώνει το παρών στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την κα Αχτσιόγλου στηρίζει ανοικτά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και μάλιστα είναι σε ανοικτή γραμμή ενώ το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στο επιτελείο της. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξη Χαρίτση.

Να θυμίσουμε ότι η Έφη Αχτσιόγλου τα τελευταία εικοσιτετράωρα συναντήθηκε με στελέχη όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να έχει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή μέσα στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε με προεδρικούς, με στελέχη από τους Πασοκογενείς και φυσικά με πρόσωπα από την Ομπρέλα.

Πιο αναλυτικά, συναντήθηκε με τους: Ευάγγελο Αποστολάκη, Γιάννη Δραγασάκη, Γιάννη Ραγκούση, Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Νίκο Μπίστη. Δηλαδή αρκετά από τα στελέχη που μέχρι πρότινος ήταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τώρα εμφανίζονται να συντάσσονται με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ένα σαφές δείγμα έδωσε άλλωστε η Έφη Αχτσιόγλου με την ομιλία της στην Βουλή κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως “ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σήμερα είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε με ευθύνη τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά δεν θα κάνουμε μόνο αυτό. Θα είμαστε η δύναμη που θα αντιταχθεί σε μια λογική κοινωνίας χαμηλών προσδοκιών, όπως θέλει να καλλιεργεί η Δεξιά και θα είμαστε η δύναμη εκείνη που θα αναλάβει τον δύσκολο αλλά και όμορφο ρόλο θα δώσει προοπτική στους πολίτες. Μια αριστερή, προοδευτική και δημοκρατική προοπτική, μια ρεαλιστική προοπτική”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X