Παρασκήνιο

Το βίντεο της Ευδοκίας που «καίει» τον Μαρκόπουλο: «Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του»

Το βίντεο της Ευδοκίας που «καίει» τον Μαρκόπουλο: «Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος στην Εξεταστική  για το έγκλημα των Τεμπών, Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος έχει πιαστεί πολλάκις να κάνει… χιουμοράκι με αδιανόητες ατάκες, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την διαδικασία και τη μνήμη των θυμάτων, βγήκε στα κανάλια και το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτεθεί.  

«Προφανώς δεν είπα αυτό» ήταν η αντίδρασή του στον ΣΚΑΙ σχολιάζοντας τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κα Πέρκα, τι να κάνω άλλο; Το διασκεδάζω».

Ο βουλευτής της ΝΔ όχι μόνο παραποίησε την αλήθεια αλλά επιχείρησε να βγει και θιγμένος: «Σκοτώνοντας και δολοφονώντας τον χαρακτήρα μου με ψεύδη έλεγαν επί πέντε μέρες ότι γύρισα και είπα ότι διασκεδάζω στην εξεταστική επιτροπή» είπε και πρόσθεσε: «Προφανώς δεν είπα αυτό, είναι δυνατόν να μπει αυτό στη συζήτηση, απλά γύρισε η κα Πέρκα και μου είπε γιατί ρωτάω συνέχεια και γυρίζω και της λέω ναι κυρία Πέρκα νομίζετε ότι εγώ διασκεδάζω στην επιτροπή».

 

 

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Μαρκόπουλου αναδημοσίευσε στο Τwitter και η επιζήσασα του δυστυχήματος Ευδοκία Τσαγκλή  σχολιάζοντας: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μοιραστείτε το βίντεο γιατί έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια. Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του, καθώς δολοφονεί την αλήθεια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X