Ελλάδα

Βελάκια στο κεφάλι του Κωνσταντίνου Ζούλα

Βελάκια στο κεφάλι του Κωνσταντίνου Ζούλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την φωτογραφία του Κωνσταντίνου Ζούλα  έχουν  κρεμάσει σε τοίχο στα γραφεία της ΝΔ και παίζουν το παιχνίδι με τα βελάκια  καθώς ο πρόεδρος της ΕΡΤ έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να είναι με διαφορά ο πιο αντιπαθής κυβερνητικός παράγοντας .

Τα παράπονα που φτάνουν καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου ,στα κομματικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος αλλά και στα γραφεία υπουργών  είναι πολλά, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζούλας εμφανίζεται να σνομπάρει κόσμο , να κάνει του κεφαλιού του και αντί να μοιράζει μικρές αμοιβές σε περισσότερους δημοσιογράφους δίνει μεγάλα πακέτα σε λίγους και εκλεκτούς.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται, γιατί μένουν χωρίς δουλειά, ενώ το πρόγραμμα που φτιάχνει δεν δημιουργεί μεγάλες  προσδοκίες για την αναβάθμιση της κρατικής τηλεόρασης.

Στους διαδρόμους της ΕΡΤ  ακούγεται ότι ο Ζούλας θα φύγει νύχτα καθώς πολλοί  μέσα και έξω από το ραδιομέγαρο του την έχουν στημένη. … Η πορεία του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε πρόεδρος της ΕΡΤ γιατί, όπως λένε οι άσπονδοι φίλοι του,  ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τι να τον κάνει θα έχει ενδιαφέρον…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X