Παρασκήνιο

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ για το… ντου της Σταμάτη με μπράβους στην παράσταση του Ζαραλίκου! Τι λέει ο Οικονόμου

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ για το… ντου της Σταμάτη με μπράβους στην παράσταση του Ζαραλίκου! Τι λέει ο Οικονόμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιο συγκεκριμένα η παράσταση διακόπηκε από μπράβους, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα social media, αλλά και από τον ίδιο τον Ζαραλίκο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, μέσα σε αυτή την ομάδα θεατών είναι η Σάσα Σταμάτη, ενώ αναφορές στο Twitter κάνουν λόγο για «ντου» μετά από αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Στις ερασιτεχνικές λήψεις από τους θεατές της παράστασης, φαίνεται η εξέλιξη του επεισοδίου, με το κοινό να μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Ζαραλίκο, ενώ ακούμε μεταξύ άλλων τον ηθοποιό να απαντά στους «θιγμένους»: «δεν είμαι φίλος του Μελισσανίδη».

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Ζαραλίκος:

Πολιτικές αντιδράσεις

Πολιτικές προεκτάσεις έχει αρχίσει να παίρνει το σοβαρό επεισόδιο με τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη και ομάδα ατόμων, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να παίρνει θέση.

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Νέο βίντεο από το «ντου» της Σάσας Σταμάτη λόγω… Μαρινάκη!

Ο κ. Οικονόμου αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και της σάτιρας.

«Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι η διακοπή της παράστασης είναι «ντροπιαστική και επικίνδυνη» και «σημάδι παρακμής».

«Η λογοκρισία δεν θα περάσει, η τέχνη και η ελευθερία θα νικήσουν» σημειώνει ο κ. Ζαχαριάδης.

«Πυρά» και από ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

Πυρά προς την κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού εκτοξεύει ο Περισσός εκφράζοντας συμπαράσταση στον Χρ. Ζαραλίκο  Το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για σημάδι τεράστιας σήψης και αυταρχισμού και κατηγορεί το Μαξίμου για ανοχή απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Το σχόλιο αναφέρει: Σημάδι τεράστιας σήψης κι αυταρχισμού η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν “αγανακτισμένους” σε ρόλο “μπράβου”, επειδή διάφοροι επιχειρηματικοί, πολιτικοί ή άλλοι παράγοντες ενοχλούνται από τη σάτιρα των καλλιτεχνών. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον καταδικάσει το γεγονός, δείχνει την ανοχή τους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Το σοβαρό περιστατικό σχολίασε και το ΜέΡΑ25 αναφέρονταςΗ προκλητική διακοπή παράστασης του #Ζαραλικος από αυτόκλητη ( ; ) ομάδα «υπερασπιστών Μαρινάκη» με επικεφαλής τηλεπερσόνα δείχνει ότι πάντα θα υπάρχει ένας Παναγιώταρος για τη βρώμικη δουλειά. Ευχόμαστε σύντομα να διαπιστώσουν κι αυτοί οι συνεχιστές της ΧΑ πόσο αναλώσιμοι είναι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X