Παρασκήνιο

“Βόμβες” από Μανώλη Κοττάκη σε Μητσοτάκη και Μαξίμου

“Βόμβες” από Μανώλη Κοττάκη σε Μητσοτάκη και Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι πρωτοφανή και απίστευτα όσα αποκάλυψε ο Μανώλης Κοττάκης. Ο διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ βάζει κυριολεκτικά φωτιές με δύο πληροφορίες που δημοσίευσε στην Κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ που αποδεικνύουν τον μεγάλο πανικό που έχει πέσει στο Πρωθυπουργικό περιβάλλον, από το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και την ανάγκη να αποκρυβούν γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν τεράστια ζημιά στη Ν.Δ.

Ο Μανώλης Κοττάκης, συγκεριμένα αποκαλύπτει ότι υπήρξε παρέμβαση του Μητσοτάκη σε Google και Facebook για να μπλοκάρουν αποκαλύψεις σχετικά με τις υποκλοπές σε προεκλογική περίοδο!

Ενώ σε άλλο σημείο, αναφέρεται σε άτυπη αστυνομία ηθικής και παραπτωμάτων που λειτουργεί στο Μαξίμου υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού και ελέγχει βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, φέρνοντάς τους σε δεινή θέση.

Πρόκειται πραγματικά για νέα ήθη στην πολιτική σκηνή, που αποκαλύπτουν ακόμα μία φορά πως το Μαξίμου λειτουργεί με όρους καθεστώτος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημάνουμε ότι έχει παρατηρηθεί να να χαρακτηρίζονται ως spam ειδήσεις που έχουν αναρτηθεί σε ομάδες του FB και θεωρούνται επβλαβείς για Μητσοτάκη ή Μαξίμου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις διαβάσουν τα μέλη των ομάδων, παρά μόνο οι διαχειριστές και αυτοί που τις έχουν αναρτήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X