Παρασκήνιο

Βουλευτές ΝΔ: Ο Μπογδάνος κάνει ζημιά στο κόμμα

Βουλευτές ΝΔ: Ο Μπογδάνος κάνει ζημιά στο κόμμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο κυβερνών κόμμα το θέμα Μπογδάνου καθώς όπως λένε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ο βουλευτής με την συμπεριφορά του θολώνει το ιδεολογικό στίγμα της ΝΔ ενώ παράλληλα  κατάφερε να μετακινήσει το ενδιαφέρον των πολιτών από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη σε ένα θέμα που αποτελεί προνομιακό πεδίο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν ζητήσει από τον βουλευτή της ΝΔ να μην κάνει καμία δήλωση και να μην εμφανιστεί σε κανένα ΜΜΕ πυροδοτώντας έτσι την ιστορία.

Την ίδια στιγμή πάντως το τηλεφωνικό κέντρο στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σπάσει από διαμαρτυρίες  ψηφοφόρων οι οποίοι εμφανίζονται  ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τα όσα λέει ο βουλευτής της ΝΔ.

Πολιτικοί σχολιαστές επισημαίνουν  πάντως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να είναι δέσμιος των επιλογών του καθώς είναι αναγκασμένος να κρατήσει στο κόμμα του μια τόσο ακραία φωνή προκειμένου να μην δυσαρεστήσει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους που προσέγγισε με την ιστορία της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι ίδιες πηγές λένε   ότι στο Μαξίμου φοβούνται μήπως μετά  την διαγραφή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεργαστεί με στελέχη που κινούνται στον χώρο της   ακροδεξιάς και δημιουργήσει δικό του κόμμα αποψιλώνοντας την ΝΔ.

Πάντως πολλά κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εμφανίζονται ενοχλημένα  και το συγχωροχάρτι που του έδωσε  ο Πρωθυπουργός. Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της  έστρεψε τα «βέλη» της κατά βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,  ο οποίος αναπαρήγαγε μέσω retweet λίστα ονομάτων με νήπια αλλοδαπών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας.

“Ο ρατσισμός και οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού, δεν εμπεριέχεται στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ” ξεκαθάρισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 Αναφερόμενη συγκεκριμένα στην ιστορία ανέφερε  ότι:

“Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει” δήλωσε αρχικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

“Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες. Και μέσα σε αυτές τις αρχές, τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό” τόνισε.

“Πριν από πολλά χρόνια τρία μικρά παιδάκια, τα οποία τα λέγανε Αντετοκούνμπο, χάρη στην ελληνική παιδεία, στην οποία κάνουμε κριτική, στο δημόσιο σχολείο, δεν μας αρέσει το ένα και το άλλο… Αυτά τα παιδάκια έγιναν Έλληνες και για τα οποία είμαστε περήφανοι πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο” σημείωσε.

“Δίπλα σε αυτό το δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια, που τα είχε, υπάρχει ένα γήπεδο με ζωγραφισμένη τη φυσιογνωμία του Αντετοκούνμπο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε, ότι οι άνθρωποι που έρχονται και μετέχουν της παιδείας, γίνονται Έλληνες. Αυτός είναι ο στόχος” συμπλήρωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X